tugbaninpenceresi Arkadaşlar 2 yaşında kızım var, doğal şampuan kullanayım diye uzun zamandır naturalive bebek şampuanı kullanıyorum ama saçını çok kurutuyor, sizin bu konuda bir öneriniz var mı acaba
Milamoms tugbaninpenceresi prozinc baby kullanıyorum papatya özlü hem yumasacik yapıyor hemde çok güzel kokuyor
Happygirl8 tugbaninpenceresi ya bebeğin saç tipine göre hangisinin iyi geldiğini kendiniz bulmanız gerekiyo 😄 doğal bi sürü var ama konak vs yapabiliyolar 😵doğalda ısrarcı olmayın sık değiştirin iyi geleni bulana kadar 😄çoğu %98 felan doğal zaten
tugbaninpenceresi @Milamoms bu şampuanı merak ettim canım bir bakayım bundan alabilirim, peki içeriği nasıl şimdi Trendyoldan baktım ama detaylı bilgi bulamadım, içeriğinde çok kimyasal var mı
tugbaninpenceresi @KaderturanAlp o da baya kuruttu canım ya hediye gelmişti kocaman bi şişe ama o da çok kuruttu, egzamaya yatkın bir cildi olduğu için saçı ve cildi çok kuruyor
KaderturanAlp tugbaninpenceresi o zamn bünchen kullan alman markası arkadaşım kullanıyor cildi hassas bebeğinin çok iyi geldiğini söyledi
tugbaninpenceresi @Happygirl8 değiştirdim canım haklısın, saraçoğlunjn aldım o da kuruttu, mustela iyiydi ama çok pahalı geldi daha ekonomiklere yönelmek zorundayım
Happygirl8 tugbaninpenceresi ben iki tane doğal ve helal kullanmıştım ilk başta sonra bebeğin saçı konak oldu, ancak mustela ile geçirebildim ☺️ şimdi annemdeyim bi aydır Johnson baby (böylemi yazılıyo acaba, 🤔) onu kullanıyorum o da iyi geldi onun fiyatı uygun canım 😄
LilyaBn tugbaninpenceresi merhaba, benim kızım atopik ciltli bir bebek o yzğden mustela stelaropia kullanıyordum güzeldi kokusu yok. En son eşim La Roche markasının atopiğe eğilimli bebekler için olan şampuanını aldı ondanda memnın kaldım. Denemediyseniz bir bakın🌸
tugbaninpenceresi @LilyaBn merhaba aynen bizimki de öyle mustela stelatopia kullandık bir süre ama saçlarında hiç yokmuş gibi oluyor ben de temizlenmedi gibi hissediyorum anlamadım