babyfaceee Daha önemli postlar varken bazen gereksiz postlar sabitleniyo en başta cikiyo ne alaka anlamadım... Daha önemli yararlı şeyler olabilir..
Ozge_AyazEfee babyfaceee kesinlikle sabitlenmesi saçmalık. Gerekçe, annelerin stres atması olacaktır muhtemelen. Ama zaten yorum alan, rağbet gören postlar üstte kalıyor, sabitlemeye gerek yok.
Forum9 babyfaceee burası komple saçmalık şimşekliler kafasına ne eserse onu yapıyor edepsiz konuları silmiyor bir anne yorum yaparsa siliyor kafalarına göre at koşturuyorlar yani
Deletedmom200 reinamm ya nie öyle diyosun belki kocalarını telefona ne die kaydetcekleri konusunda kararsız kişiler vardır 😂😂
babyfaceee reinamm ahhh canım ben aşkkk diye kaydettim fikir olsun sende edersin mi saçma sapan😂😂🤷♀️
babyfaceee Forum9 adminler kendini devlet adamı sanıyo yetkileri var diye. Kafaya göre post kilitlerler saçma sapan postları sabitlerler önemli konuları göz ardı ederler gibi gibi...🤔
Damlaymz Deletedmom200 bende eşim yabancı diye almanca hayat arkadaşım yazıyordu da ananas suyum diye kaydedicem artık 😅🥳