Eymeninannesi12 İyi akşamlar kızlar oglum 10 aylık olcak altini ne zaman açsam pipisini çekiyor her fırsatta biraz alti açik kalsın hava alsin diyorum çeke çeke maf ediyor sünnet ettirmem mi lazim.
Tugraninannesi Eymeninannesi12 bi çocuk doktoruna götürmeni öneririm benim oğlum daha 40ı çıkmadan çok ağlıyordu doktor pipi ucu dar yarısını yapıyor yarısı kesede kalıyor yada zor yapıyor gibisinden bişey demişti unuttum hemen sünnet ettirin dedi 1 aylıktı sünnet oldu ve biz çok rahatladık
Baharbek Bence keşfettiği için öyle yapıyor sünnet ile ne ilgisi var anlamadım 🤔 yinede erken sünnette fayda var ben 3 aylıkken yaptırmıştım canım
Eymeninannesi12 Baharbek çevremdeki insanlar sünnet ettirmem lazim diyor benimde bir bilgim olmadıgı için soruyorum
Eymeninannesi12 Tugraninannesi benim oglumunda pipi ucuda kırmızı olmuş bide beyazlıklar var çevresinde
Baharbek Eymeninannesi12 bende sen öyle yazınca merak ettim bir ilgisi mi var acaba diye ☺️ keşfediyorda olabilir çünkü götürüp muayene edince söylüyor zaten cerrah olup olmaması gerektiğini ucu dardı mesela bizimkinin hemen yaptırdık o yüzden