kaymakliekmekkadayifi Kizlar her ay 2 tane falan biberon kiriyorum artik cok sinir olmaya basladim. Ve gercekten biberona bi servet harcadim artik. Aldiklarim hep fiyati yuksek denebilecek biberonlar. Sizin memnun kaldiginiz uygun fiyatli biberon var mi
Dogavesultan kaymakliekmekkadayifi pp kullanının bence kırılma derdiniz olmaz benim kızım aventin biberonundan başka biberonda içmiyor 2 tane kırdım içim gitti resmen sonra ppye döndüm gayet memnunum bi tane daha cam var ama kullanmaya kıyamıyorum 😂
Mommysharkdoodoodoodoo Şu an Chicco kullanıyorum ebebekten aldım 50 TL cam değil ama çok güzel oğlum 2 yıldır mamajoo kullanıyordu hemen sahiplendi
kaymakliekmekkadayifi Mommysharkdoodoodoodoo cam kullanmak istiyorum ama sanirim pp kullanicam artik🤣
kaymakliekmekkadayifi SareColak bi bakiyim hic bakmadim onlara ama ppler bana kokuyor gibi geliyo o yuzden cam kullaniyorum hep
kaymakliekmekkadayifi Dogavesultan ya bende avent kullaniyorum bebegim 5.5 aylik gecrekten servet odedim 🤣 ppler kokuyo gibi geliyo bana ne kadar temizlersem temizliyim
kaymakliekmekkadayifi Deletedmom0099 mamajoo dusunuyorum aslinda ama mamajoo ve tommee tippe arasnda kaldim
Dogavesultan kaymakliekmekkadayifi kurutmadan bırakırsanız kokuyor uzun süre ağzı kapalı kalınca kokuyor evet. Ben kullanır kullanmaz yıkıyorum temiz havlunun üzerine kapatıyorum hiç koku problemi olmuyor
ayda17 kaymakliekmekkadayifi valla ben en başında tommee tippee aldım sürekli boğazına kaçıyordu çocuğun sonra philips avent aldım yine aynı şekilde boğazına kaçtı sonra lansinohu gördüm meme başlıklarında akış hızı değişiyormuş small olan başlığı aldım şuan rahatız çok şükür. Ve bence gerçekten anne memesine yakın bir tasarımı var aynı anne memesinde olduğu gibi bebek kendisi çekmedikçe süt akmıyor hava alması güzel tutuşu gayet rahat 🤷🏻♀️
Gulenes kaymakliekmekkadayifi chicco kullanıyorum bunun dışında başka biberondan içmedi içmiyor oğlum ama tek biberonla da olmuyor ya valla başka biberonla veriyorum yok almıyor bende yeni bi biberon alacam nuk ve chicco olarak tercih yapacağım gene.