Prensannemm Hanımlar bebeğim 8 buçuk aylık bu zamana kadar yüz üstü hiç uyumazdi bir kaç haftadır sağa sola yatırıyorum yüz üstü uyuyo buluyorum hemen düzeltiyorum ne yapmalıyım nefes alabilir mi falan endişelendim de ya da sizin bebeğiniz de bu şekilde mi uyuyo .
ikizkalpler Prensannemm bebeğiniz artık büyümüş bence endişe etmeyin benimkilerde öyle uyuyor düzeltince kızıyorlar 😇
Happygirl8 Prensannemm 14 aylık benimki, de yaklaşık o zamandan beri yüz üstü uyuyo hiç mudahale etmiyorum ilk başlarda bakıyordum burnu açıkmı nefes alabiliyor mu diye 😁 zaten başını yana çeviriyo yüz üstü olsa da…
Tatlisannedilekk Prensannemm Oğlum 10buçuk aylık yaklaşık 15gündür sürekli yüzüstü yatıyor rahat ediyor heralde, bende bakıyorum hep nefes alıyor mu diye☺️
Eymencvk Prensannemm nefes alır merak etmeyin bizde 8 ay olduk olcaz 6.7 ayda hep yüz üstü uyudu kendi dönüyor zaten 🌺
duru2603 Ah benim 8 aylık tosbigim de öyle. Asla başka türlü uyumuyor, ilk zamanlar değiştiriyordum kızıp sinirleniyordu, saldim artık :)
Annekizz Prensannemm Doğduğundan beri asla yüz üstü durmayı sevmez şimdi 6.5 aylık ama 1-2 haftadır kendi yüz üstü yatıyor ben düzeltince kendi geri dönüyor 😂