Nur2021 Iyi aksamlar hanimlar. 20 gunluk oglum gaz sancisi cekiyoruz, mama verdijten sonra elimddn geldigince gazini cikarmaya ugrasiyorum ama olmuyor demekki, acaba mamamı gaz yapiyor? Gaz yapmayan mama varmi acaba
Yamanikomm Nur2021 hangi mamayi kullaniyosunuz once onu sorayim ona gore fikir vereyim size ben cok mama lullandim cunku
cemrenin_annesii Nur2021 bana doktorum hipp marka kullan demişti ama ben emzirmeme rağmen gaz sorununu bitirememiştik. Dünyaya yeni geldi yavrucak alışmaya çalışıyor sürekli ten tene temas ve masajdan başkası işe yaramaz maalesef. Totosunu açıp yaptırtmaya rahatlatmaya çalış sürekli
Baharbek Nur2021 Aptamil comformil kullandım 3 ayına kadar gaz ve kabızlık olmasın diye sonra normal Aptamile döndüm
ikizkalpler Gaz yapmayan mama olacağını sanmıyorum biz hepsini denemiştik bir tık iyi gelen bebelac olmuştu
Yamanikomm Nur2021 Anladim ben onu kullanmadim ama sma hipp holle bebelac kullandim en iyisi hipp ve smaydi kesinlikle fakat soyle birsey var 20 gunluk oldugu icin naparsaniz yapin yinede o sanciyi cekiyorlar
Hashas Nur2021 ben hipp kullandım en iyisidir diye . Fakat çok gazı oldu. Şuan similac a geçtik. Çok daha rahat. Hem de yarı fiyatına.
Lerakny Nur2021 similac I kullanıyoruz gaz yapmayan mamalardan ama sadece o değil nasıl hazırladığınızda önemli çalkalama yapmayın bir kaşıkla karıştırın eğer üstünde köpük oluşuyorsa onu üstten toplayın birde avent in kolik bebekler için biberonu var kesinlikle öneririm yeşilimsi bir aparatı var hava yutmasını engelliyor. Oğlum 1,5yaşında biberonunu değiştirin dedim farklı bir marka aldım o zaman aventin değerini daha çok anladım gerçekten hava yutturmuyormuş. Mağazalarda bulunöuyor internetten sipariş verebilirsiniz. Birçok kolik bebek masajlarını öneririm uykudan önce mutlaka yapın rahatlar güzel uyur
cutemommy Nur2021 eger ayni zamanda emziriyorsaniz kendi beslenmenizi de duzenlemeniz gerekir. İnstagram hastalanmayancocuk hesabini takip edebilirsiniz. Mama takviye ediyorsaniz sutunuze ek prematüre degilse hipp önerebilirim. Bebeginiz gazdan cok sıkışıyorsa beslenmeden 15-20 dk sonra en erken gunduzleri sizin takibinizde yüzüstü yatirin ama cok dikkat edin lütfen benim bebegim kendini ceviriyordu rahatlikla ama bebeginiz ceviremeyebiliriz. Ayaklarını karnina doğru cekiyor boylelikle gazi cok rahat cikiyor. Benim bebegim dogduktan sonra 2 kere cok sanci cekti gazda sadece. Ben cok dikkat ediyorum beslenmeme
Bebegimm1 Nur2021 hıpp combiotic oneririm fakat emziriyorsaniz yediklerinize kimyon katın biberonda gaz yapabilir mamayi hazirlarken calkalamayın çay kasigiyla karistirin agzini kapatmayın içine hava birikmesin.
Evos_ 256820 ben hipp combiotic kullanıyorum cok memnunum gaz kabızlık yapmadı ama mamayı hazırlarken dikkat ediyorum philips avent yenidoğan biberonunu kullanıyorum mamayı hazırladıktan sonra hemen vermiyorum köpürdüğü icin karıştırırken üç beş dakika dinlenmesini bekliyorum süt gibi köpüksüz dümdüz bi kıvama gelince biberonun ucunu sıkıp içindeki havasını aldırıyorum ondan sonra bebeğime veriyorum kendi beslenmeme de dikkat ediyorum emzirdiğim icin ayrıca her mama verişimden sonra nurse harveys colex gaz surubu veriyorum 1 çay kaşığı sadece mama verdiğim öğünlerde veriyorum surubu günde 2 kere mama içiyor bizimki
Danerys Bize hastanede sma verdiler. Niyeyse daha iyi marka diye aptamile geçtik. Bebeğimize gaz yaptı. Göbek fıtığı oldu. Doktor hipp önerdi. Bu seferde çocuk çığlık atmaya başladı gazdan şimdi sma ağırlıklı karıştıra karıştıra veriyoruz. Yediklerime dikkat ediyorum ama yeni yeni öğreniyorum. Sanırım bir 3 aylık olana kadar bu gazı çekecekmişiz. Kime sorsam öyle diyor.
birtriptanesi Nur2021 Mama önerisi değil de gaz damlası önereyim size. Nurse heavy kullanıyoruz biz. 11 günlük bebeğim. Çok memnunum. Fiyatı biraz pahalı boyutu küçük ama çok etkili. Çoğu anne de bunu öneriyor zaten. Besledikten hemen sonra 5 dk içinde tüm gazı çıkmış oluyor kakasını da yapmış oluyor.
Nur2021 birtriptanesi doktor onerisimiydi yoksa ben kafama gore alip kullanabilirmiyim,yanlis bsy yapmak istemem hani
birtriptanesi Nur2021 Özeldeki doktorlar yazıyor bunu ama devlettekiler sigorta karşılamıyor diye yazmıyorlar metsil yazıyorlar onunda denedim ama en etkilisi nurse heavy zaten kullanıcı yorumlarını okursanız herkes memnun 👍🏻👍🏻