Masaldeva Anneler yaa acil yardımınıza ihtiyacım var4.ay aşımızı olduk aşırı huzursuz vee sürekli ağlıyor yarkında hastane yok götüremiyorumm ne yapmalıuyım ateşimiz yok mamasını yemiyor
Betull0634 Masaldeva calpol ver canm benim bebegimde 2 gun once oldu atesi cikmadi ama huysuzdu ve istahida azdi asidan dolayi agrisi oluyor o yuzden calpol biraz olsun rahatlatiyor
Nuray23 Masaldeva bacaklari agriyordur. calpol verin. Benim bebegimde de ates olmadi ama bacaklarindan tuttugum zaman aglamaya basliyordu. Agrisi varsa agrisini alir en azindan biraz rahatlar. gecmis olsun.
Melisa59 Masaldeva ayy hayatımın en zor gecesiydi ya 3 akşam önce olduk bizde ateşini sürekli kontrol edin lütfen baştan bizimde yoktu uyuttum 22 de saat 1 gibi bir baktım yanıyor 39 derece olmuş ateşi carpol verdim duşa soktum 2 gün hep ateşliıydi lütfen bu gece daha dikkatli olun sonradan ateşi çıkarçbilir suan da carpol verin aşı yerleri acıyordur
Teemo07 Masaldeva sanırım calpol un rahatlatıcı etkisi var. Ben 2. Ay aşısında 37 yi görünce verdim çok az o gece cok rahat uyumustu.
Umutluluk Masaldeva verin rahatlatır tabiki . Ağrı kesici etkisinde vardır , ağzı yaptı heralde yavrucakta . Biraz buz tutun iğne yerlerine ağlarsa 4 saatte bir calpol verin . Bunsan snra aşılara götürmedende verin
Masaldeva Güzell anneler öneriniz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim Allah razı olsun verdim bebeğime uyudu Allah razı olsun 🤲🏻
Masaldeva [silindi] korkmayın her bebekte aynı olmaz ama tedbirli olmakta fayda var evinizde calpol bulundurun
Masaldeva [silindi] size banyo yaptırma konusunda bişey söylenildi mi ben sordum ama ne dediler hatırlamıyrm malum çok ağlıyorlar aşıda kafam durdu resmen
Gamze53 Masaldeva ayaklarına bakarmısınız şişlik kızarma olabilr eger varsa hemen buz koyun yada kolanyalı pamuk iyi geliyor bizde olmuştu ayaklarına dpkundurmuyordu
asell03 Ben ağrılı bir aşı olduğunu falan gördümde aşıya gitmeden şurubunu veriyorum araştıyorum yorumları falan okuyorum ona göre doğru değil diyolar ama önden önlem almak istiyor insan sonuçta onlar ağladıkça içimizden bişey söküyorlar gibi oluyor 😢😢🥺
MinikcivcivAnnesi Masaldeva 4 ay aşısı ne zaman yapılıyor bebeğim 4 ay 11 günlük yapılmadı henüz Birde kaçtane yapılıyor
Masaldeva MinikcivcivAnnesi 2tane sağ sol bacaktan yapılıyor aile sağlığınla görüşün aylık aşılarınızı takip etmeleri gerekiyor