birfincannkahve kubra199 Haberi görmemiştim şimdi okuyunca kafamdan aşağı sıcak sular döküldü gibi.. Allah belasını versin onun küçücük bebek ya bebek yapılır mı bu! Allah ailesine sabır versin ya,çok üzgünüm çok ☹️
Cancansmom kubra199 off nasil insanlar var,icim yandi,o cocuk neler cekti,miniminnacik kisacik omrunde aklima geliyor çıldırıyor insan.
Annis-ogul kubra199 offf gerçekten mi yaa allah kahretsin ,allah kahretsin serefsiz köpekler ins hapishanede ona daha beterini yaparlar 🤬🤬🤬🤬😡😡😭😭
Bebegim_28 kubra199 oyyyy oyyy içim acıdı mı yandı mı kavruldu mu ne oldu anlamadım ama içim bi boşaldı, elimin canı gitti kendimi sadece o annenin yerine koydum.. Bi anne olarak keşke hiç değilse sadece düşmüş Olsaydı kader derdi belki anacağızı.. Allah bin bir türlü belasını versin. Böyle mahlukatlar için de bir an önce idam gelsin 😟😟
kubra199 Bebegim_28 sormayın burnumuzun dibinde dibi aah o kızı koruyamadık kendimi buraya attim nasıl yanıyor yüreğim
Waffle kubra199 yaa akşam haberlerde izledim ben bu olayı 😒 of çok zor bir durum Ya Rabbim sabır versin
kubra199 Jument evet vefat etmiş bugün cenazesini memlekete kaldırdılar annenle tekrar konuştum akrabası demiski tecavüz gizli tutuluyor
kubra199 Narin9 inanin bilmiyorum sadece akrabasindan gelen bilgiyi paylaşıyorum gizli tutulduğunu soylemis
Aka2520 kubra199 korkunç gerçekten. Erkek kız farketmez çocuklarımızı gözümüzün önünden ayırmamız gerek
kubra199 Aka2520 inan o şerefsizler erkek kız ayırt etmiyorlar cocugumu bir parka çıkartıyorum artık onu da yapmam
AlpAnnesi94 kubra199 Allah belasını versin şerefsiz. Allahım süründürsün pislik nasıl insan nasıl vicdandır bu
Swtlna Söyleyecek kelime bulamıyorum, aklım almıyor, nasıl bir zamanda yaşıyoruz neler oluyor böyle. Korkuyorum sadece çok korkuyorum
SaremAselim_0817 kubra199 allahım yarabbim şuan hünküre hünküre ağlamak istiyorum haberlerde gördüm o kadar üzüldüm ki ama tecavüz hiç gelmedi aklıma başka şeyler var filn diyolardı allahım yarabbim sen nelere kadirsn bir gün sabah bi uyansak ki şöyle zihniyetli bela saçan insanlar helak olsa kurban oluyum evlatlarımız var allahım sen koru yarabbim offf çok üzüldüm yaa
sonsuzmutlulukkk kubra199 Allah cezasını versin inşallah bak işte kimseye güvenmeyin çocukları en yakınlarından koruyun deyince geri kafalı oluyorum of of nalet olsun çığrından çıktı insanlık 😤
7412002 sonsuzmutlulukkk bende ya böyle söyleyince herkes bana bağnaz gibi bakıyor ben kimseye güvenmiyorum arkadaş çocuğumu dayısı amcası dedesi kim olursa olsun kim kucağına alınca gözümü ayırt etmiyorum güvenmiyorum ya güvenemiyorum artik