Prenses-annesi1 15 aylık olduk 5. Ayından beri parmak emiyor uykusu gelince uyurken o parmak hep ağızda. Emzik hiç kullanmadık tabi o yüzden. Şimdi memeden kesicem parmaklarınıda unutturmak istiyorum ama nasıl yapabilirim?
Ozge04858 Prenses-annesi1 hic bilgim yok yikarda klasin yaşım 21 1aylik oglum var ama parmak emmeyi bırakamadım üstelik yattığım bi bezim var onlarsız,uykum gelmez,cok utanıyorum ama bırakamıyorum unutamıyorum
Prenses-annesi1 Ozge04858 annemde 7 8 yaşına kadar emmiş hep sonra utanmış bırakmış hatta bana hamileyken çok canı istemiş emmek emmiş arada nasıl şeyki bu alışkanlık anlam veremiyorum 🙄diş yapınızda parmağınızda bi bozukluk var mı korkum diş yapısının bozulmasında
Ozge04858 Prenses-annesi1 dişlerim ortası açık tam birlesmiyor cok kotu bisey ama cok hoşuma gidiyor parmağımı emmek bırakalım gelmiyor cok zor bis3y
Prenses-annesi1 Ozge04858 ne emzik ne parmak emmişim ben ama benimde ön dişlerim ayrık. Dişleklik yapıyormuş ön çene öne kayoyormuş bütün korkum o benimde o yüzden yol yakınken unutturmak istiyorum hem memeyi hem parmağı emme olayını unutsun
Prensesler_annesi Prenses-annesi1 ben emerken birde kolumu kokluyordum ve ondan asla vazgecemedim hala sakli gizli kolumu koklarim🤭🤭
Prenses-annesi1 Prensesler_annesi 🤭🤭 şey dicem bide damak yapınızda dişinizde bir değişiklik vae mı şuan