Anne3535 Yurt dışından gelen aile büyüklerimiz var ..hepsini yemeğe cagirdim toplam 15 kişi kadar ..yardima ihtiyacım var kızlar yemek ne yapayım tatlı?
Egeninincisi Anne3535 ben et sote patates püresi pirinç pilavı ve mercimek yaptım tatlıda revani var. Bence misafir ağırlar bu menü kolaylıklar diliyorum 😘☺️
Sakinee Anne3535 tam mevsimi kaşarlı bir domates çorbası et sote tarzında hafif bir et yemeği patates püresi ile birlikte yanına garnitür brokoli olabilir sofraya zeytinyağlı yaprak sarma,mantar dolması ve salata yeterli bence birde sütlü bir tatlı nefis olur ama gelenler aile büyükleri diyorsun biraz daha ağır istersen şerbetli tatlı tercih edersin ekmek kadayıfı,revanı gibi
Berenhanim Anne3535 mercimek veya ezogelin çorbası, et sote, pilav, salata,turşu, gül tatlısı veya çorba aynı beyti kebabı, bulgur pilavı, domates biber közleme,havuç tarator, kadayıf tatlısı
Selin0404 Anne3535 hasan pasa köfte pilav ortaya milföylü börek salata corbada ezogelın fslan yapabılırsın canım
GiybetReis Anne3535 biber dolması, havuç tarator , kaşık salata ,çorba,makarna salatası , patatesli börek, sigara böreği, et sote ya da tavuk sote, karışık kızartma ,taze fasülye ya da bamya. Hepsini ortaya koyun isteyen istediğini alsın. En son çayla ıslak kek servis edersiniz.Sonra hayırlı bulaşıklar😂
Aselllll Anne3535 Kıbrıs tatlısı yapabılırsın buyuk ler demişsiniz cıkolatayı sevmeye bilirler yemek olarak ben olsam mercimek çorbası yaparım sac kavurma yanına pilav ortaya közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber yogurt ve normal salata bıde börek yapardım
1ana1bebe Anne3535 yoğurt çorbası zeytinyağli taze fasulye Hasanpaşa kofte pirinç pilavı ortaya salata kavun karpuz tatlı olarakta sütlaç olabilir birde üzerine dondurma miss gibi
SedaMeyra Anne3535 orman kebabi,pirinc pilavi,mercimek çorbası,marul salatasi,yoğurtlu pancar,kasarli.mantar. cayla peynirli börek aglayan pasta.