Yagmur76 Mucize-1 zeytinyağı sürün Bı 10sk beklesin ve Tarakla tarayın bebekler ıcın normal tarak ve kıl fırca olan setten alın zaten taradıkxa parca parca geliyor kepek gıbı sonra banyo yaptırın gecene kadar tekrar edin haftada 1,2 defa yapıyordum ben
Denizmooom Mucize-1 Zeytinyağ sürüp 2 3saat bekletin tarayın tırnaklamadan hafif kaldırın kalkıyorsa ve kızarmıyorsa eger o şekilde de yapabilirsiniz ama oluyorsa zorlamayın banyodan sonra zaten beyaz krem gibi oluyor ozamanda hafifçe sampuanlayıp temizleyebilirsiniz. Asla kuruyken kaldırmayın
Merveceylan Mucize-1 zeytinyağı ile saç diplerine narince masaj yapıp bekleyin. Ve her banyodan önce bu şekilde yapıp durulurken de bebekler için özel fırçalı tarakla köpürtüp durulayın 10-15 gün içinde düzeliyor.💕
Arafinannesi Mucize-1 zeytinyağı sürüp biraz bekletin yumuşayıncada geriye doğru tarayıp yıkayın bide banyo yaptırırken kafasını bol durulayın şampuan kalıntısından olabiliyormuş konak..
Denizmooom Mucize-1 yani kafasında kalsa ona zarar verecek bi durum değil her çocukta çıkacan normal bir şey ama öyle bir iki aya çıkmaz biraz kalır sadece
Merveceylan Mucize-1 İyileşmesi yavaş olur. Zeytinyağı zahmetli geliyorsa her banyoda saçını köpüklerken bebekler için olan fırça ile nazikçe fırçalayın o da etkili ama net çözüm zeytinyağı 🙏🏻🙏🏻🌹
Bebegimm1 Mucize-1 zeytinyag asidik oldugu icin onerilmiyor ben denedim aksine çogalti ünlü bir doktor soğuk sıkım hindistan ceviz yagsini onermisti onu kullandım gecti kendi kendine gecmiyor aksine mantara bile dönüşebiliyor kulak arkasına kadar yayılıyor her gün yağsını surun 30dk.kadar kalsn yikadiktan sonra konak taragiyla bastirmadan geri geri tarayın bu sekilde konak kalmaz
Hcy Mucize-1 naçizane tavsiyem hiç zeytinyağıyla falan uğraşmayın, yağı temizlemek çok zor oluyor. Mustela’nın konak kremi ve konak şampuanı var. 2-3 yıkamada tertemiz oluyor. Geçmiş olsun 💐