Buket_aliismail Bebeğim 1 aylık ve tek göğsümü yarım saat sağdığımda yaklaşık 50 75 cc süt çıkıyor sizce bu yeterli mi. Bide Manuel pompa kullanıyorum pompaladığım zaman süt gelmiyor ama elimle sıktığımda süt geliyor acaba pompa yanıltıyor mu?
Saresi Buket_aliismail pompa bebek kadar çekmiyor. Bildiğim kadarıyla pompa sadece ön sütü alıyor. Benim de öyle pompaya gelmediğinde çıkarıp elimle sağdığımda hala çok süt gelmeye devam ediyor
Denizmooom Buket_aliismail sakın sağlığın süt ile karşılaştırma yapma bez sayısına bak en az 5 6 kez idrar alıyo musun kilo alımı nasıl sakın ama sakın sagdıgınla kıyaslama benim suan tek göğsümden sağsam 60 70 çıkar bazen ama bebeğim 2.5 aylık 6600 gr önemli olan bez ve tartı takibi kimse ile kıyaslamayın bebeğin kilosunuda sütünüzüde her annenin sütü bebeğe yetecek kadar vardır cok ama cok nadir durumlarda yetmez
endoplazmikretikulumiste Buket_aliismail 1 aylıkken 30-60 cc arasında içiyorlar pompa ile sağımda göğüsde bi 30-40 cc daha kalıyor sağılamayan pompa bebek gibi çekemedğinden dolayısıyla senın sağıdığının üstüne 30-40 cc koyunca fazla bile sütün var canım