Srhtzlyh Merhaba kızlar. Bi deli cesareti geldi ağda seti sipariş ettim. Evde ağda yapanlarınız var mı aranızda? Bacak filan yapabilirim ama genital bölge için biraz tırsmıyor değilim. Var mı bu işin püf noktaları?
Tugraninannesi Srhtzlyh pudra bu işim püf noktası ama ağda yapmaya yeni başlayacaksan sakın evde kendin alma genital bölgeni kuaförde başla
nurdanekrbg Srhtzlyh bende evde alıyorum canım kuaförde hiç aldırmadım sadece ilkde cidden fazla acı oluyor bilmediğinden dolayı ama sonra 5 dakika bile sürmüyor elin alışıyor ve hemen alıyorsun işin bitiyor
Bereninannesi_ Srhtzlyh bende kendim alıyorum boncuk ağdayla elin alıştıkca daha kolay oluyor ilkinde zor oluyor sadece
Srhtzlyh Tugraninannesi kuaföre gidiyorum zaten ağda için ilk defa olmayacak. Ama kendim yapacak olunca bi gerildim😅
Srhtzlyh Deletedmom4440 hadi yaa. Kuaför hemen el çabukluğuyla alıveriyor ya ben çok uzun sürer mi evde demiştim😊
Srhtzlyh nurdanekrbg ben kuaförden memnunum aslında ama sürekli değişiyor kızlar. Bende her gittiğimde bi geriliyorum ilk kez gördüğüm insanlar olunca. Deneyeceğim bakalım. Peki uzunluğu önemli mi kuaförler genelde biraz uzatıp gel diyordu kısaykende alabilirmiyim ki
nurdanekrbg Srhtzlyh çok kısa olunca direk çekilmiyor doğru bende sezeryan oldum bekledim biraz zaman geçmesini egilemiyordum ilklerde bide dikiş yerinden korktum bişey olur diye tam bı ay doldu sonra ağda yaptim tüylerim çok yoktur ama uzanmıştı ve direk çekiyor hiçbişey kalmıyor
Srhtzlyh nurdanekrbg bende sezaryenden sonra bayaa bi gitmedim ama bebeğime tek bakıyordum eşimde görevdeydi kimse olmayınca bırakıp gidemedim. Geri başladım şimdi kuaföre ama dediğim gibi kendim yapmak istiyorum artık. Dikişlerim çok çabuk iyileşti o konuda sıkıntım olmadı hiç😊
nurdanekrbg Srhtzlyh Aynen benimde hemen iyileşti ama ilk gebelik olunca biraz korktum bişey olur mu diye biraz beklettim o yüzden evde alışınca dışarı çıkmaya hiç gerek kalmıyor cidden ben hiç kuaföre gitmem
Ylcmelis Srhtzlyh Biraz dikkatli olmanız gerekecek genital bölgede ben hamileliğimde bekarlıkta hep kendim yaptım boncuk ağda kullanıyorum ilk kullandığımda bekarken bilmediğim için ve çamsakızı ağdayla yaptığım için etim çekildi dikkat edin lütfen şimdi çok rahat yapıyorum
GokturkAlp Srhtzlyh Ya ağda yapmak çok kolay ve alışısan şipşak hemen yaparsın. Ağda için bile kuaföre gidilmesine 13 yaşımdan beri hayret etmişimdir 😃
Srhtzlyh GokturkAlp baştan beri ağda olsa gerek kalmazdı ama hep öğrenci yurdunda kaldım banyo süresi kısıtlı oluyordu en hızlı şekilde hallediyorduk. Haliyle kalınlaştı. Sonra kuaföre gide gide normale döndü bakalım inşallah yapabilirim evde yapmak istiyorum artik😊 birde fiyatı giderek artıyor anam kuaförlerin. Tek genital 45₺ olmuş tüm vücut yapsak çıkamayacağız 😅
GokturkAlp Srhtzlyh Bioderin sirli ılık ağdasını kullanıuorum ben, bir araştır istersen. Azaltıryor, inceltiyor tüyleri, batık, sivilce falan da yapmıyor. 1 kutu ağdayı 4 sefer kullanılabiliyor. Bu boncuk ağdalar hk bilgim yok kullanışlı mı acaba ya.
Srhtzlyh GokturkAlp ben set olarak aldım hem sir hem boncuk var içinde hangisini becerebilirsem artık 😊