Zehr 3 ay 6 günlük bebeğim. Burada biri 3bucuk aydan sonra aşı olmuyor demişti. Sağlık ocağındaki hekimimiz birsz geç kalmış ama yapılır dedi. Orada olmuyormus ishal riski olduğu için. Özel aşırı fiyat vermiş (ya da normali bu emin değilim) aşıyı alıp devlette yaptırma şansımız yok mu? Nasıl yapmalı bilgisi olan var mı
Cemreninannesi11 Zehr devlette yaptırmanız bişey değiştirmez aşının kendi fiyatı pahalı zaten bizim 3 doz şeklinde 2. Ayında 1. Dozu oldu 3. Ayında 2. Dozu önümüzdeki ayda 3. Dozu olucak fiyat olarak 260tl ödedik biz onu sizde yapabilirsiniz ağızdan veriliyor zaten ama parkod kısmını kaybetme demişti doktorumuz hepde aşı defterine yapıştırdık barkod yerlerini
Saresi Zehr ben ilk dozunu hastanede, ikinci dozu eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım. Eczaneden alabilirsiniz, özelle aynı fiyat ama. Rotarix yaptırdım galiba 360 liraydı tek dozu. Eczaneden alırken yanında buz kaseti veriyorlar ona dikkat edin 🌸
yaseminoztrk Zehr biz 4 aylıkken yaptırdık ilk dozunu. İlacın prospektüsünde 7 aya kadar yapılması gerektiği yazıyor. Evet ilk 3 ay daha fazla etkili ama en azından yakalanırsa bir tık daha iyi atlatır diye düşünmeden yaptırdım. Hastanede yapar eczaneden alıp sağlıkocağında da yaptırabilirsiniz neden yapmamışlar anlamadım
Zehr Cemreninannesi11 sarpinko Saresi Evet öyleymiş. 2 doz olandan yaptıralım dedik. Fiyat aynıymış. Hastanede en azından boy kilo bakıp genel bi bakarız demişler. Sağlık Ocağı yapmıyor burda doktor bizzat dedi 🧐
sarpinko asi pahali olan canim zaten.asiyi alip eczaneden istedgin yerde yaptrrsin.biz saglik ocagnda yaptrmstik.igne falan diil siringayla iciriyorlar bebise
sarpinko Zehr yapar saglik ocagi boy kilo bingildak hepsine bakar canim.zaten sen ozel hastanede bile islem yapsan saglik ocagi senden 6aya bir boy kilo ister 9.ayda mesela kan tahlili sonclarni ister.
Zehr yaseminoztrk sarpinko Bizim sağlık ocağı o konuda bi tuhaf kilo boy da bakmıyorlar. Pandemi yüzünden hijyeni yok diye.
yaseminoztrk Zehr aldıktan sonra da soğuk tutulması gerek yani önce hastaneye bir sorun yapılıyor mu ona göre hemen yakınından alıp gidin. Yada özel hastanede bulunuyor almadan direkt gidip yaptırabilirsiniz
sarpinko Zehr aa olur mu.sisteme girmiyorlar mi benimki elime yazR kagida verr.ya da msj atar whastptan boy kilo bas cevresini olcturduysen bizede bildir diye.1yasina kadar her ay yaptilar.cok ilginc cimere sikayet etmelisinz
Zehr sarpinko 1.ay asiaina gittik hijyen yok temizleniyor devamlı o yüzden bakmıyoruz dedi. 2 ay asiaina henüz gidemedik sünnet olup anestezi aldığı için ama dün benim boğaz ağrım vardı gittim başka aşıya gelen birine de aynısını dedi hemşire
Zehr Zlm eşime 4.ayda yapıyoruz demiş özeldeki doktor hatta biz biraz atistik da. Ben doktora sordum sen forumdakilere mi inanıyorsun diye. Sağlık ocağındaki doktor 2aylikkken olsa iyiydi ama şimdi de olur dedi
Zlm Zehr bana bütün doktorlar en geç 3 aylıkken yapiliyo dedi daha fırsatınız varken yaptırın bence sağlık ocağına gidip
Zehr sarpinko bilmiyorum ama cocuk doktoruna da söyledim baş çevresi hiç olculmedi diye böyle dediler dedim. Şaşırdı olur mu öyle olcmeleri lazim dedi
Zehr Zlm 3 ay 6 günlük olduk. Eşim doktora sormuş 4 ay demiş anlamadım gitti. Perşembe özelden randevu aldık gidicez bakalim