Name123 Ftmagull karbonatla temizledim canm ben temiz bir tülbent yardımıyla dilinin üstünü yavaşça temizleyebilirsin
minikko Ftmagull eczaneden gazlı bez aldım karbonatlı suya batırıp dilinin üzerini yanını temizlemiştim bu şekilde geçti benim bebeğimin
Ftmagull Name123 bende denicem bugün nasipse teşekkürler🙏🏻 Kaç güne geçti sizin bizim sanki ağzında baya yayılmış gibi
gulbahcem Eczanede mikostatin ve fungostatin diye ilaçlar satilio canim ben onlardan kullanmıştım. Karbonatlı suda iyi gelio ama benim bebegimin çok fazlaydı o yüzden bunlardan aldim. Karbonatlı sudan göğüs ucunada sürebilirsin
Ftmagull minikko teşekkürler🙏🏻😊 inşallah bebeğimin de geçer🙏🏻 Doktor bugün gazlı bez karbonatlı su yapın dedi denicem nasipse ne kadar sıklıkla yaptınız ?
gulbahcem Ftmagull hayır hayır tahriş etmio, doktorum söylemişti banada, bide emzik ve biberon kullaniyosaniz onları değiştirin
minikko Ftmagull bizimki çok fazla değildi günde 1 defa yapmıştım 4-5 gün boyunca göğsüme her emzirme den sonra sürmüştüm çabuk geçti şükür. Biran önce sizinki de geçer inşallah ☺️