Aseloykununannesi Merhaba güzel anneler kızım 8 aylık kayınvaldemin kucağındayken sağ ayağı morarıyor bi kaç kerr oldu başına geleen varmı acaba cevaplarsanız sevinirim
Prensannesiii00 Aseloykununannesi muhtemelen kayınvalideniz sıkı tutuyordur kan dolaşımı yavaşladığı için oluyordur eğer bırakınca o morarma geçiyorsa bundandır
oyku2407 Aseloykununannesi merhaba üzerinden zaman geçmiş ama sebebini bulabildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum
Aseloykununannesi gizemsbsl yarın gidicem bakalım etrafımdakiler kilodan olabilir diyolar ama öyle ahım şahım kiloasda yok veya kayananamın sıkı tuttmştur diye düşünüyolar bakalım inş önmli birşey değildir
gizemsbsl Aseloykununannesi benimde olmuştu telaş yaptım instada bir sayfada denk geldim hani morarma önemli olabilir ihmale gelmez falan yazıyordu bizim olmadı sonra üstüne düşmedim
Aseloykununannesi gizemsbsl ya ayağınn üstüne basabiliyor alıyor ağzına bile koyuyor kaynanam acaba kucağında taşırken sıkımı tutuyor bilemedim 2 3 kere oldu ama belli aralıklarla oldu hepte kaynanamın kucağında oluyor anlamadım bends