Kdry Kızlar, oğlum 6 ay 10 günlük. Ek gıda da nasıl pekmez almalıyım nelerin içine katmalıyım. Faydaları nelerdir. Yardımcı olur musunuz🙏
[silindi] Kdry Kızıma doktoru üzüm pekmezi önermişti. 11 aylık hâlâ yiyor. Sabahları kahvaltı da 1 çay kaşığı başlamıştı. Muhallebisinin içine de katıyorum.
Ertantgra Kdry muhallebi ve meyve pürelerine katıyorum ben 1 tatlı kaşığı kadar guzelce yiyor tatli olduğu icin 😂 bu şekilde verebilirsiniz böyle yemezse belki sulandırılarak da verilebilir biberonla ben denemedim ama tavsiye olsun 🤗
Poncique Kdry benim doktorum şekersiz pekmez diye özellikle söylemişti tanıdıklardan şekersiz dut pekmezi buldum muhallebi yapıp veriyorum sabah kahvaltıda
Birbilen Kdry sıcakla temas halinde kanserojen etkisi var pekmezin buna dikkat ederek kullan canım muhallebilerine falan sıcağı geçince kat
[silindi] Kdry Bulunduğum yerde köy ürünleri getiren bir yer var, ordan alıyorum. Ama Koska'nın pekmezi de güzel.
bebisimbenm Kdry uzum bağımız var annem pekmemizmizj kendisi yapıyor onu oğluma veriyorum sabahları bir çay kaşığı
Asli91 Kdry migrosun organik bölümünden alıyorum. Dut üzüm keçiboynuzu. Cicibebesini evde yaptığım için onun yapımında da kullanıyorum. Kahvaltısına bi çay kaşığı katıyorum yada muhallebi yaparsam ona katıyorum.