Gulzar Siz nasıl veriyosunuz,bir kaç kişiden peyniri çorbasına falan kattığını duydum zararlı olmaz mı!?
pltsmy Gulzar Benim oğlum da yumurtayı yiyince öğürüyordu. Son zamanlarda yoğurtla beraber veriyorum ağzına o şekilde yiyor . Peynir yemiyor ama yoğurdu bol bol yedirmeye çalışıyorum peyniri de zamanla yer inşallah diye ümit ediyorum
Balannesi Gulzar Parmağınızla mı veriyorsunuz? Benim bebeğimde yaşına yeni girdi 😊 Kaşıkla hala sorunumuzu tam olarak atlatamadık ben kendi ellerimle besliyorum 😂
Ege Gulzar ben de peynir yumurta tek başına yediremiyorum, ek gıdaya ilk başladığı dönemde eline alıp yiyordu, şimdi 15 aylık mümkün değil yemiyor, ben de peynirli omlet yapıp vermeye gayret ediyorum ya da çorbasına yumurta koyuyorum öyle idare ediyoruz
Melisyldz Gulzar tek yemiyo sanirm peki karisim yapınca falandami yemiyor ? Ek gidaya basladignzda tek tek mi veriyodnz besinleri yksa hep karisim olarakmi onnlada alakalı olablr
Twinkle Gulzar elinizle yedirmeye çalışın isterseniz belki öyle yer. Ben çatalına minik minik kaşar peyniri takıp veriyorum eline yemesi için. Yumurta sarısını da labneyle karıştırıp deneyebilirsiniz. Bazen hiç yemediğinde bebek ekmeğini su ile ıslatıp içerisine pekmez ve yumurtayı ekliyorum bu şekilde yediriyorum. Belki sizde de işe yarar🌸
[silindi] Gulzar ben peynir yumurta sarısı kendi yaptığım bebe bisküvisi ve anne sütünü karıştırıyorum öyle veriyorum