BenDenizMustafakemalinannesi Zeh2020 prematüre doğdu 20 aylık 80 cm 10 kilo pek yemekle arası yok minnosun
Minikprenses_1 Delibirhatunn Biraz daha kibar konussaniz sizde …Merak etmiş olabilir yada dediğiniz gibi karsilastiracak da olabilir bu durum sizi rahatsız ediyorsa güzelce uyarabilirsiniz.
Delibirhatunn Okalakas1 Ben gayet sakinim. Postumun üstüne böyle bir post daha görünce ister istemez bi tepki veriyorum doğal olarak
Zeh2020 Delibirhatunn senin tepkin benm umurumda bile değil sen bence daha farklı sorulara yönel onlara tepki göster
Mom9870 Delibirhatunn Bize ne açtığınız posttan kaynaklı tepki veriyorsanız? Siz açtınız sonuçta, üst üstte gelmiş olabilir ne yapalım? Ayrıca gayet güzel bir dille uyarmadınız.
Delibirhatunn Minikprenses_1 Canım ben hakaret falan etmedim gayet güzel bir dille uyardığımı düşünüyorum
Zeh2020 Paylaştığım şey eğer rahatsız ediyorsa yorum yapmamak.da özgürsün bu sayfada hersey sormak normal se bu sorum da gayet normal.dir
Delibirhatunn MatmazelDeniz Tatlım sen bana söyle ne diyeceksen. Ay bak post açmış falan diye sürü psikolojisine girme hemen…
MatmazelDeniz Delibirhatunn ayyy bak post acmissin boy kilo sorulmasini istemiyorsun tabi efendim buralar senin sormamakla hata ettik😁😂
Mom9870 Delibirhatunn Hanımefendi gerginliğinizi yansıtıyorsunuz insanlara. Sizin gerildiğiniz konunun üstüne bir postta açınca herhalde iyice daral gelmiş belli. Ama diyorum ki bende sakin olun sizdeki negatiflik insanlara geçmesin. Yada sakin olmayın siz bilirsiniz size kalmış.