cansubrldmr Herkese iyi akşamlar. Şu internette satılan buharda sebze haşlama aparatlarından kullanan var mı? Tencerenin içine yerleştiriliyor kullanışlı mı acaba kullananlar varsa trcrübelerini paylaşabilir mi
duaelvin cansubrldmr ben de merak ediyorum inşallah kullananlar yazar ☺️ Bi de ben şimdi çorba veriyorum doktorum önce meyve suyu sonra yoğurt sonra çorba dedi ama hiç sebze haşla yedir demedi nasıl yapacaksınız suda haşlayıp çatalla ezip verecek misiniz nasıl yapmalıyım
migade cansubrldmr bir haftadır kullanıyorum iyi ki almışım kesinlikle tavsiye ediyorum zaten 30tl gibi bişey ikea dan almıştım süzgeçte çok geç oldu tencerenin ağzı tam kapanmadığı için
Lovely90 cansubrldmr ben buharda mantı pişirmek için almıştım 🙈 hiç kullanmadım ama çok güzel bi aparat delikli paslanmaz katlanıp kase gibi şekil alıyor bir ay sonra başlıcaz ek gıdaya çok heyecanlıyım 😂
Twinkle cansubrldmr Ben o aparatla uğraşmak yerine sinbo buharlı pişirici aldım hem tek bir aparat hemde fiyat olarak hemen hemen aynı. Çok memnun kalarak kullandım.🌸