Busee04 Kızlar bebeğim 9.5 aylık suluk almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk ya o kadar vermek 80 100₺ gereksiz geliyor bana. Şöyle ucuz pipetli akıtmayan suluk öneriniz var mı ?
zeytingozlusaremm Busee04 bende bekleyeyim surda nuk aldım içmedi bile ağzına koyduğu an geri çıkarıyor kızçem uygun fiyatlı alacam birde
Deletedmom0099 Busee04 wee baby kullanıyorum ters değilde yan devrilmişse bazen akıtıyor ama fiyatı uygun oldugu icin pek takmıyorum migrostan 33 liraya almıstım
Yarim_Kilo_Kiyma Busee04 Bizde 9.5 aylığız bende suluk bakıyorum ama dikkat ettim her marka için mutlaka akıtıyor yorumumu gördüm. O yüzden çok pahalı birşeye gerek yok diye düşünüyorum
Twinsmomee Nuby aldım e bebekten çok memnundum ama ısıra ısıra silikonunu koparttilar wee baby aldım kapağı kapalıyken akitmiyor ama içerken ters çevirince akıyor benimkiler de döküp döküp oynuyor suyla
Busee04 Twinsmomee bende bakıyorum hep sanırım wee baby alıcam su içmeyi seviyor biberon dan içiyor genzine kaçıyor bu sefer bakalım pipetli içebilecek mi
Twinsmomee Busee04 Pipetliyle daha rahat içiyorlar aventin suluklarindan almıştım bende başta her içtiginde boğuluyordu pipetliye çabuk alistilar