Yaseminnykn Beyaz Çamaşırları Nasıl Yıkıyosunuz Bazıları Çamaşır Suyu KOYUYOMUŞ Siz Nasıl Yıkıyosunuz
Yazaksami Yaseminnykn asla çamaşır suyu kullanmam.. renk ayırıcı mendillerden aldım ben çok güzel renk koruyor bembeyaz oluyo
lanadelmiyav Yaseminnykn çamaşır suyu asla kullanmam. 60 derecede yıkıyorum. Omo kullanıyorum, mis gibi oluyor.
Ssdeniz Yaseminnykn ben bir aksam onceden beyaz sabunla suda bekletiyorum sabahta makinada omo ile yikiyorum mis gbi oluyo bembeyaz
1042021 Persil jel ve bimin aspirinini deterjan bölümüne koyuyorum 60 derecede bembeyaz oluyor deneyin bence
Esmeler2 İçine başka renk asla atmam, köpüklü olunca kapatırım bi kaç saat bekletirim. Genelde 40 bazen de 60-90 derecede yıkarım
Msbebek Yaseminnykn çamaşır suyu sarartiyo ve yıpratıyo kıyafetleri .. yumuşatıciyi az koyun ve beyazlara kullandığınız yumuşatıcı beyaz renkte olsun , bı tanıdığım yapıyordu hep kar beyazdi beyazları bende öyle yapıyorum gayet güzel
mom073 Yaseminnykn 60 derecede omo toz deterjan kullanıyorum bembeyaz oluyor daha hiç bir beyazımda sararma solma olmadı
PortakalliKahve Yaseminnykn granül sabun ile ıslatırım 4-5 saat makinede. 50-60 derece de omo ile yıkarım. Eskiye nazaran çok fark oldu