Arden19 Arkadaşlar bu uyku süresi ne zaman uzar gündüzleri en fazla 2 saat uyuyor uyanıyo ⅔ uyku yapıyoruz şöyle 3 4 saat uyku ne zaman oluyor o uyurken uyumak istiyorum ben dalana kadar uyanıyo zombi gibi oluyorum artık 🤦♀️
Kubralya1 Arden19 benim bebegim dağa küçük ama gubduz 4 saat uyusa gece uyumaz bence o kadar uyuyan bebekte yoktur diye düşünüyorum
GiybetReis Arden19 İnşAllah zamanla uyku sayısı düşüp uyku süresi uzuyordur😅 benim kız 5,5 aylık. Bekliyim şurada😅
Arden19 Ravzanin_annesi çok şükür 😅 Allah yardımcınız olsun ben büyüdükçe uyku süresi uzamıyor mu onu merak ettim de
Arden19 Annekizz 9 da uyudu birazdan uyanır .öğlen 2 gibi uyur yine 2 saat sonra 7 8 gibi akşam uykusuna geçer 4 saat sonra mama için kıpırdanıyo gece 11 gibi içer uyur 2 kere uyanıp mama içiyo sabah 6 6:30 gibi ayaktayız 😳
Pinarnehir Arden19 2 saat uykuyu öp başına koy bence😅 bizim tas catlasın 45 dk o da arada sallamalarimla .. 😪
Annekizz Arden19 Yok canım hiç öyle uzun uyumadı benim kızım 😂 Saat 10.45 de uyuttum 11.45de kalkar kurulu alarm gibi uyanır gecede 3-4 saatte bir belki uyanır belki uyanmaz sabah 9.30da ayaktayız
Pinarnehir Arden19 benim çevremden duyduğum kadariyla uzamıyor ama uyku zamanları azaliyor yanı suan 4 uyku yapıyorsa 2 3 e düşücek sonra da 1 kere olucak o da en fazla 2 saat ..
Arden19 Pinarnehir eskiden 4 yapıyordu şuan 2 yapıyo uyku süresi hep aynı 😳 ona ayak uydurup uyumam çok zor
spaceship 6 ay 8 günlük oğlum, gündüz en en en fazla 2 saat uyuduğu oluyor o da nadir. Genelde 45 dk ile 1 buçuk saat arasında değişiyor.