Umutegem Mom4775 benim ogkunda 30 aylik sabah 8.5 9 gibi kalkarsa uyumuyor ama 7 7.5 da uyanirsa uyuyor ama genelde ogle uykumuz yok
Umutegem Mom4775 bence normal cnm cunku burda okumustum yanlis hatirlamiyorsam 2. Yasindan buyuk cocuklar sabah 7 7.5 gibi gunw baslamasi gerekiyormus ama. Bizimkiler 9 da felan kalkinca haliyle ogle uykusunu uyumus oluyor 😃😃
Busranuraydinkayis Mom4775 Kızım 4 yaş 1 aylık. Gündüz 2 saat uyuturum. Akşamda 10 gibi yatar. Oğlumda 20 aylık Sabah 9 da uyanır. Öğlen 1 bucuk gibi yatar 4 4 bucuk gibi kalkar. Akşamda Ablası ile uyur.
File351047 Mom4775 bebeğiniz kaç aylık? Benimki gündüz uyursa gece 23:00 dan önce uyumuyor çocuk uykuyu sevmiyor 🤷♀️
parlakli1990 30 aylık kızım memeyi yeni bıraktı 1 haftadır gündüz zor uyutuyorum ya ama uyuyunca da 2 saat uyuyor anlamadım ama bu gidişle sanırım bırakacak sabah 8 de kalkıyor akşam 10 buçukta yatıyor genelde
Yahya_17 Mom4775 benimki 27 aylık hangi gün gündüz uyumasa o gün müptezel gibi dolaşır herşeye aglar bgırır vurur. Bildigin tozu dumn ktar. Birde kac yasa kadar gündüz uykusu öneriyor uzmanlar
ENA Yahya_17 4 yaşa kadar tek gündüz uyuması ideal ddemişti uyku eğitmeni bize. Ama uyku cok kişisel bir konu bazı bebek çok erken bırakmak isteyebiliyor.