aselannesi33 Kızlar normal doğum yapalı 13 gün oldu şuan dikişlerim de aşırı kaşıntım var normal midir bu sizin de oldu mu böyle önlem aldınız mı?
Tabis2020 aselannesi33 iyileşmeye başladığı zaman kaşınır. Kuru tut sakın nemli bırakma. Ben fön makinası tutuyordum. Geçmiş olsun 😌
Umay3840 aselannesi33 canım ben baticpn vermsfı doktor her lavabo sonrasını kullanydm asırı derecede rahatlatyrdu mikrop kalmaması ıcn doktora sorup sende alabilirsn
aselannesi33 Tabis2020 Teşekkür ederim mahvetti beni ya bu kaşıntıdan kaç gün sonra düşer peki 🤦🏻♀️ günü var mı bunun 🤭
Tabis2020 aselannesi33 kendimden hiç örnek vermeyeyim 40 gün sürdü hepsinin düşmesi 😅 ama ortalama 2-3 hafta oluyor. Kaşınıyorsa bu hafta düşerler zaten
Tabis2020 aselannesi33 heralde bi 3-4 gün sürer düşünce zaten çok çok rahatlarsın. Çok kalınıyorsa batikon sür fön tut ne sıcak ne soğuk o rahatlatır
aselannesi33 BenMathilda 2 gün sürdü ama iyileşiyor diye kaşınıyomuş çünkü kaşıntıdan sonra dikişlerim düşmeye başladı eğer uzun süreli kaşıntın varsa doktorunuza görünün