elcn4139 gün içinde neler yspiosunuz benim kizim aksama kadar uyumuyor . gezdiuorum gaz masaji yapiyorum
plakayerli elcn4139 aynen öyle 45 dk sallıyorum 10 dk uyusun diye hep kucakta gezmek istiyo. Bazen bişeyler gösteriyorum ismini söylüyorum. Bazen oyun halısına koyuyorum. Ama hala eliyle bir şey tutmuyor gözleriyle bakıyor sadece. Gündüz uykusunu napıcaz ya elim kolum bağlı akşama kadar
Karenn elcn4139 Benim kizim da 2 ay 10 gunluk genelde gunlerimiz ayni geciyor soyle sabah 6 da uyanir genelde 8 e kadar falan emzirme sohbet etme sonra yine uyur bu sekilde 1 saatlik uykulara yatar kalkar aralarda emmeye uyanir bi bazen uyumak istemezse oyun oynariz banyo yaptiririm her gun mutlaka. Ikindii 5 e kadar bu sekilde devam eder sonra uyanir bahceye cikariz 7 ye 8 e kadr oyle takiliriz sonra 9 gbi gece uykusuna gecer ve 2 kez falan emmeye kalkar sadece. Bu sekilde ☺
Ruzgarrr elcn4139 her uyanışından 45 dk sonra geri uyutmaya calısın , uyanıklık süresi ne kadar artarsa uykusu o kadar kaçıyor. Uyandı altını değiştim , emzirdim biraz sohbet edip gülüştük mü gözleri kızarıyor . Hemen uyutuyorum çünkü uyku uykuyu çekiyor😍
12050478 elcn4139 Benim bebeğim de gündüz hiç uyumuyor çoğunlukla emiyor, çocuk şarkıları dinletiyorum, bebe yağıyla masaj yapıyorum, anakucağına koyup mutfakta iş yaparken yemek yerken bana çeviriyorum, saatlerce de evi geziyoruz 😂
elcn4139 plakayerli aynı beninde sürekli gezdiriyorum zorla uyutuyorum hemen uyanıyor bütün gün ağlıyor. kahvalri dahi yapamıyirum
elcn4139 Karenn ne guzel benimki bütün gün agliyor. surekli kucakta gezmek istiyor. uyutuyorum çıt seste uyanıyor. tek başıma banyoda ettiremiyorumm korkuyorum
elcn4139 Ruzgarrr tam 5 dk uyudu biraz dolasrirdim spor yaptirdim uyutmaya mama verdim yemiyor , uyutmaya calisiyorum agliyor
cagankusunannesiii elcn4139 meme reddi yaşıyoruz onun dışında çok şükür iyiyiz ama sağolsun babaannesi ayakta sallamaya alıştırdığı için gündüzleri sallıyorum ayağımda öyle uyuyor bırakınca uyanıyor çoğu zaman işlerimi yapamıyorum napiyim o iyi olsun da
gs271019 elcn4139 Gündüz 1 saat arayla uyuyor ayakta sallayarak bırakınca uyanıyo 9da gece uykusuna geçiyoruz geceleri ise her saat başı kalkıyor sabaha kadar sürekli ayaklarımda ne zamn düzelecek bu diye bekliyorum en azından geceleri uyusa dinlenirim ama hiç niyeti yok, olsun ama onlar bizim canımız bir gülüşleri yeter 😊
gs271019 elcn4139 Valla temizliği sağolsun eşim yapıyor evleri süpürür çamaşırları bile yıkar, yemek konusuma gelince genelde pratik şeyleri yapmayı tercih ediyorum yada eşim oyalarken ben yapıyorum o şekilde gidiyoruz bi ara yemek yerken aynı zamanda emziriyordum öyle yiyordum
simgesell Gündüz uykusu çok az 15 er dakika Max 40 dakika uyuyor güne 3 saat toplamda uyuyor hep kucağımda onun dışında