Pudingimm_14 Merhaba arkadaşlar. 3 aylık kızım kafa çapı 39 doktor küçük dedi gelişim açısından eğer böyle giderse baklm ultrasonla dedi yada bıngıldaktan. Sizce küçük mü korkmalı miyim bir sorun olur mu kızım da
Mys01-01 Pudingimm_14 tobe yarabbı daha neler duyucam kuzum benınde 3 ayda 39 geldi kafa çapı büyük çocuğum daha da ufaktı hıc böyle bırsey duymadım inanki saskınım kocaman oldu öbürü Buda 3 Ay 18 günlük
Oykuaygun Pudingimm_14 ben bu doktorları artık anlayamıyorum. Oğlumun da 39du gelişimi gayet iyi dedi
Mys01-01 Pudingimm_14 Allah Allah hadı boya takılsa anlıyacagım cnm da kafa iyi bence ikiside baktım sımdı defterinden bırı 3 aylık 37 hatta bu 39 neden oyle dedıkı acaba
etipuf Pudingimm_14 her ay 2 cm büyüse emin ol büyük kafalı bi sıkıntı var derdi, 36 ydı oğlımun kafası doğduğunda şimdi 5 aylık 42,5 doktorlar ( takip eden 2 doktor var ) ikiside bişey demedi
Pudingimm_14 etipuf bizim de şuana kadar sıkıntı çıkmadı yeni geldik bu doktora tayinimiz çıktığı için sıkıntı dedi
Pudingimm_14 EngineerMommm doktorların hepsi de farklı birse söylüyor bizde ne yapacağımızı şaşırdık 🤷
Elifatakli_15 Merhaba arkadaşlar benimde bebeğim 2 ay 2 günlük kafa çapı 40 normal mi anormal mi bilemedim
Tugansibel21 Pudingimm_14 hiç bişi olmaz canım korkma hemen benim kızım 5.6 aylıkta baş ölçüsü 39 bişiydi yani. Şimdi bir yaşında hiç bişi yok şükür rabbime 42 şimdi :) küçük başlılar napalım 😂