badeem42 Kızlar 5 günlük bebeğim var dün kontrolleri yapıldı herşey yolunda şükür ama çok uyuyo geceleri 2 saate bir alarm kurup uyandırıyorum ve uyandırmakta güçlük çekiyorum . Emzirip yatırıyorum bu böyle devam ediyo her 2 saate bir . Sizdede oldu mu böyle bişey doktor herşey yolunda sağlığı iyi dedi ama içim rahat değil
Sahra0705 badeem42 o dönemlerde normal beni kızımda öyleydi imkansızdı ama alıyorduk biz ayakta üstünü çıkarıyorduk komple sadece bez kalıyordu öyle uyanıyordu canım doktorumuz da öyle uyandırmıştı
Puffymom badeem42 normal uyumaları. Ben 1,5 saate bir alarm kurardım çünkü uyandırmak 15 -20 dk sürüyodu bazen. Altını açın, yüzünü ıslak mendille silin, üstünü değiştirin.. ancak uyanıyolaf
Kirpigiller badeem42 bizimde öyleydi ellemesen deliksiz 5 saat uyurdu.altinı açın masaj yapın karnina ve ya göğüs uçlarına .topuklarına tırnak ile sertçe vurun burnunu sıkın alt çene gıdığına dokunun mutlaka birinde uyanacaktır sarılık değerlerine çok dikkat edin bixim 35 gün oldu yem iyeni atlattık sarılığı ondan uyurdu bizim
badeem42 Sahra0705 yaa öyle mi bende korkuyorum ağlamıyo geceleri diye . Bide uyandıramıyorum ayaklarını sıkıyorum biraz uyanıyo
badeem42 DOLANDIRICI Teşekkr ederim topuklarına vuruyorum ama fayda etmiyo pek biraz gözünü açıyo geri yatıyo
anayimbenn badeem42 ilk 20 gün uykusu ağır oluyor bebeklerin sonrasında uyusun istiyorsunuz 😂 emzirirken altını açın memeyi tutuyorsa hiç uyandırmaya bile gerek yok demişti doktor önemli olan beslenmesi aç kalmaması lazım şekeri düşerse sarılık olur dikkat edin
ElSa2811 badeem42 benim bebeğimde öyleydi korkudan gece 4te hastaneye götürdüm şimdi 15 günlük olduk kendiliğinden uyanmaya başladı yavaş yavaş korkmayın normal bence
Berra60 badeem42 sarilik tutuyodur burnubu topugunu sıkn Altuni acip islak mendille silin. Muhakkak uyandrip besleyin artmssjn sarilik