merve1025 Merhaba anneler bu benim ilk anne olusum bebeğimin gazi var surekli sıkıniyor Zinco damla kullaniyorum29 gunluk tavsiyesi olan annelee var mi
Puffymom merve1025 forbiome damla + karın masajı kantaron yağıyla+ her aksam ılık duş yaptırıyorum. Kendim süt ütünleri, çiğ sebze meyve tüketmiyorum 48 günlük ve artık geceleri ıkınmıyor çok şükür. Bacaklarını cekip ağlaması da baya azaldı
Esra-59 Pembepanjurluevli kesinlikle katılıyorum denedim birde dereotunu suda kaynatıp suyunu içmekte gaz sancısını hafifletiyor ve süt artışı sağlıyor
AnneOlmakCokGuzel Bizim de aynı sorunumuz var bizde 25 günlüğüzz, zinco bize fayda etmedi biogai de öyle. Doktorumuz bitkisel şurup verdi aguline diye. Bugün başladık inşallah fayda eder..
Esra-59 AnneOlmakCokGuzel bizde 50 günlük oldu aguline bnde kullandım hiç fayda vermedi şuan nurse harveys gaz damlasını kullanıyorum faydasını görmeye başladım dediğimde bitkisel damladır
PamirVefa Merhabalar zinco sadece anlık ama METSİL kesinlikle öneriyorum oğlumda faydasını çok görüyorum gazını kendi çıkarıyor rahatlıyor
Puffymom merve1025 ağızdan kimyon vs vermeyin kendiniz için ama bebeğe vermeyin. Doktorlar kesinlikle önermiyor. Anne beslenmesine dikkat ettiğinde önemli oranda azalıyor. Dikkat etmediğim günler gece gazdan ve ıkınmaktan uyuyamıyor bebeğim