Banumeva 5 aylık bebeğim var düne kadar 3 saat arayla beslenirdi dakika geçirmezdi düzenliydi yani, ama dün geceden beri doğru düzgün mama yemedi istemiyo eliyle, diliyle iktiriyo biberonu. Napcam yaa cicibebe verdim onuda istemiyo ☹☹
Leyla0156 Banumeva al bendende o kadar hiiç bir şekilde içmiyor direniyor içmemek için haftalardır böyle uykusunda zorla veriyorum bazen onu bile içmiyor gündüzleri kaşık mama veriyorum mecburen aç kalıyor çünkü 4.13 günlüğüz mamayı değiştirmeyi düşünüyorum siz hangi mamayı veriyorsunuz
Banumeva Leyla0156 Bebelac veriyorum. Aptamille başlamıştık onu içmemeye başladı Sma optipro aldım her beslenme sonrası kustu, bebelac’ın tickener diye keçiboyunuzu lifli kıvam arttırıcısı var reflüsü olan bebekler için onla bir veriyorum normal bebelac’ı bebeğim çok seçici biberon ucunu dahi seçer mi bi bebek yaa benim bebeğim seçiyo malesef ☹
Banumeva ecemm-6161 Muhtemelen dişten sürekli eli ağzında, eline ne versen damağını kaşımaya çalışıyo inşallah fazla uzun sürmez çıkması
Banumeva Buseasel8 Allah sabırlar versin hepimize, çok güzeldi beslenmesi yaa 3 saati 1 dakika geçsin başlıyodu çığlık atmaya şimdi saatlerce 75 cc ile duruyo. 🥺 inşallah düzelirler ya..
Leyla0156 Banumeva gerçekten çok zor dönemden geçiyoruz yaa hiçbir şekilde içmemesi aşırı hem üzüyor hemde yoruyor insanı allah yardımcınız olsun umarım eski haline çabucak geri dönerler 🥺
ecemm-6161 Banumeva inş canım diş cok kötü biz 4. Aydan beri kaşınıyor halen diş Yok 9 buçuk aylık olduk 😊