Gulsu Dünyalar güzeli kızım var ve kimseyle paylaşmak istemiyorum kendime alı koyamiyorum benim gibi olan varmı kimse sevsin istemiyorum 🤦 yarın birgün işe baslicam ama o cesaretde gelmedi henüz nie böyleyim bilmiyorum
[silindi] Gulsu bende öyleyim canım ama sevmediğim insanlara karşı öyleyim. Tahammül edemiyorum nedense çok saçma evet belki ama istemiyorum kızıma dokunsunlar ya da fotoğrafı telefonlarında olsun
bikerem Gulsu dunyalar güzeli kizinizi Allah bağışlasın,herkesin yavrusu cok ozel ve cok guzel oldugundan biraz kiskanc olabiliyoruz biz anneler
seymabykn Gulsu Ah o şey bende de var. Ne kaynanama ne görümcelerime hiç kimseye vermek istemiyorum, eşim götürüyor sevsinler diye hep aklım orada kalıyor düşünmekten kafayı yiyorum aslında çok çok iyi bakıyorlar ama olmuyo 🤷♀️😂
Zdk Gulsu ben de fotoğrafını paylaşsınlar istemiyorum internette. Ve aşırı öptüklerinde rahatsız oluyorum. Eşim abartma diyor
Gulsu [silindi] ben 1 yaşına kadar kimseye gostermedim kimsede yoktu isteyenlere babası kiziyo felan dedim şimdi yeni yeni resimlerini ben paylaşıyorum babaannesi teyzeleri felan özlüyor die onlara attım mecburiyetde oda 😁😁
Gulsu seymabykn ben genel olarak öyleyim benim ailemin yanınada gitse aklım kaliyo sizdede öylemi belirli kişilerin acaba