Sareee11 Bebeğim 4 aylık motor gelişimi açısından oyuncaklar almak istiyorum ama neler alabilirim bilmiyorum önerileriniz neler, ninni söyleyen masal anlatan oyuncaklar için erken mi ki 🤔
endoplazmikretikulumiste Sareee11 6 aya kadar sadece işitsel oyuncaklar verilmeliymiş ben çıngırak filan vermiştim yinede oyun halısına koymuştum birde zeka kartları var 6 ay sonrası İçin ben genede etkenden tanıtmıştım
Yagmurtekin Sareee11 oyun halıısııı. Oğlum tam bir kucak manyağı ama sabak uyandığı zaman özellikle keyfi yerindeyken oyun halısına koyuyorum yarım saat oyalıyor onu. Bir de şey var bu sıkınca ses çıkaran oyuncak o da ilgisini çekiyor bir dere kollara cırt cırtlı bağlanan birmşey var çıngırak gibi ses çıkarıyor çocuk kolllarını hareket ettirdikçe bir de öyle çorap var
Vuslat23 1 aysur oyun halısı kızımdan kalma mınık ses cıkaran ordekler var mınık peluş oyuncaklar bunları verıyom , el kas ve ınce motor gelısımı ıcın , çok guzel kullnıyo artık ellerını
Asyossmoms Ben de bekleyeyim burda 🌸 amigurumi oyuncakları var kendim oynatıyorum onlarla hoşuna gidiyor gülüyor 🙃 üzerinde sayıların olduğu İngilizce ve Türkçe yazan renkli topu var onu da ben gösterip İngilizce Türkçe sayıları renkleri söylüyorum☺️ Bir de kitapları var masal okuyorum kendine gösteriyorum dikkatini çekiyor yine diğer kitabı da üç boyutlu ama onun farkında değil tabiki🎀 oyun halısı var ama artık oturmak istiyor çabuk sıkılıyor 🥴 almayı düşündüğüm hışırtılı bez kitap var ama başka neler olur diye burda önerileri bekleyeyim tabi yazan olursa😅
Sareee11 endoplazmikretikulumiste zeka kartları oyun halısı ben de aldım da onun haricinde ne alınır ne alınmaz onu merak ettim 😇