cicekkizzz Bebeklerinizin eğitici oyuncaklarla arası nasıl? Kızım 14 aylık renkli halkaları çıkarır takmaz.Geometrik oyuncakları da öyle.Bunları yapması için erken mi ben mi teşvik edemiyorum
Fatma_42 cicekkizzz benimkide 10 aylik h8c bi eğitici oyuncakla arasi yok herdeyi agzina alir daha cok etrafi kesfetmek istiyo
LilyaBn cicekkizzz 17 aylık kızım ben eline sırasıyla veriyorum tak diye öyle takıyor. Siz teşvik edin mesela denk getiremediğinde elini tutup böyle diye gösterin.gün içinde tekrar tekrar oynayın sıkıldığında başka oyunlara yönlenin🙏
cicekkizzz Fatma_42 yaa bu oral dönem herşeyi ağızla tanıma uzun bir dönem devam edecek sanırım bizde hala öyleyiz, inşallah zamanla oynarlar
bktss bizimki 9 aylıktı halkaları takip çıkarıyordu ama ben çok göstermiştim onu yapmasını, 13 aylik şuanda yürümeye başlamadı, her çocuk farkli bazı şeyi erken bazı şeyi geç yapıyor işte
cicekkizzz bktss Oyuncaklar açısından hiç bu şekilde düşünmemiştim ama mantıklı gerçekten söylediğiniz.Göstermeme rağmen hiçbir şeklde takmaya çalışmıyor çünkü