birkedibirbebekannesi 4 bucuk aylık kızım var ve bugün işe başladım. Malesef biberonu istemiyor icirmeye çalışınca ağlıyor. Bugün 6 saat yoktum evde sadece 30 cc zor icebilmis. Biberon reddi yaşayan bebeği olan çalışan anneler neler yaptınız, nasıl alistirabiliriz?
Metonunannesi birkedibirbebekannesi kasikla vermeyi denediniz mi benim oğlumda bi ara biberon almadı kaşıkla verdim sonra tekrar biberon verince aldı
Gorkemkc birkedibirbebekannesi lansinoh biberon deneyin derim çok memnun kaldım anne göğüsüyle birebir aynı olan tek biberon akış uç kıvam birebir aynı meme reddinide önlüyor boğulmayıda
Canberkveannesi birkedibirbebekannesi oglum tomme tippe biberon aldım hic zorlanmadık hemen tuttu ve sıkıntı yaşamadık
birkedibirbebekannesi Canberkveannesi daha önce kabul etmedigi biberon olmuş muydu? Belki içmeyi denese kızımda tutabilicek biberonu ama ağzına almaya bile çalışmıyor yaklaştırinca ağlıyor.
Canberkveannesi birkedibirbebekannesi ben ilk o biberonla başladım ve sıkıntı yaşamadık. Belki emzik verdiğim için sıkıntı yaşamadım.Ac bırakıp vermeyi deneyin isterseniz pes etmeyin zamanla alışır zaten
birkedibirbebekannesi Canberkveannesi Emziği de en başından beri kabul etmedi zaten kızım. Çok teşekkür ederim size bilgileriniz için 🌼