Sema99 [bilinmeyen] ben ilk iki bebeğimi 5 aylık olana kadar yüz üstü yatırdım dilkatlı bi şekilde rahat ediyorum şimdi kız 3 oğlan 1.5 yaşında halenre yüz üstü yatarlar 😊 85 günlük kızım var onu da ara ara uyuturun öyle
Deletedmom131 Sema99 Nasil yatırıyorsunuz yastik falan kullaniyo musunuz 24 günlük oglum var geniz akintisi yaşıyoruz uyuyamiyor yüz üstü daha rahat olur diye düşünüyorum
Ipekk [bilinmeyen] benim kızım hep öyle uyuyor. Gündüz özellikle öyle uyuduğunda daha uzun uyuyor bırakıyorum. Ama gece çeviriyorum tam dalınca
DerenGrkemYetiker [bilinmeyen] korkma canım ani bebek ölümleri 3 aya kafar olabiliyor diye biliyorum. Artık bebeğin geçmiş o dönemleri.
Annesinin1tanesi [bilinmeyen] 1 ay 2 gnlük bebeğim doğduğu gnden beri gözetimim altında yüz üstü yatırıyorum daha rahat yatıyor daha rahat gaznı çıkartıyor maşallah ilk doğduğu andan beri kendi başnı çevirebliyor direyebliyor ve daha hiç burnunu kapattığını görmedim gece yinede yatrmıyorum ama onun dşnda hep yüzüstü yatıyor
Ipekk Annesinin1tanesi aynen öyle yata yata öğreniyorlar benim kızımda kafasını çeviriyor yüzünü kaldırıyor zaten çok zorlanırsa ağlıyor😀