Ebrarsuu ilerleyen yıllarda eşinizinde fikri değişebilir diye düşünüyorum. Bebeğiniz başka bebek/çocuklarla güzel vakit geçirebilir onlar evinizin bir bireyi değil çünkü ama bir kardeşi olursa aynı çatı altında olacağından aynı tavrı sergileyemeyebilir henüz oda küçük beraber büyüsünler kavramını benim mantığım almıyor yenidoğana haliyle daha fazla ilgi aktarılcağından bebek tam tersi bir davranışa bürünebilir çocuk psikolojisi çok önem gerektiren bir konu bir pediatri psikoloğunun en basit tavsiyesini size aktarıyorum ; kreşe gidebilecek yaşta çocuğunuz var ve o esnada başka bebeğe hamile iseniz doğum yapmadan önce çocuğunuzu kreşe vermelisiniz eğer yeni birey aileye katıldıktan sonra bunu yapar iseniz çocuğunuz kardeşi olduğu için kendisini evden uzaklaştırmak istediğini düşünüp içine kapanacaktır. Bende çok isterim kardeşi olmasını ama allah nasip ederse ⅚ yaşlarında düşünüyorum hem maddi açıdan külfeti, hem manevi açıdan yetersizliğimi o bebeğe yaşatmaya hakkım yok ikisine aynı anda yetememe korkusundan şu an için düşünmüyorum tüm ilgimi ve sevgimi var olan bebeğime sunmak tek derdim ilerleyen yıllarda nasip diyelim ama şu an için 2.bebeğe annelik konusunda verimli olabiliceğimi düşünemiyorum.