Ysm2019 Kızlar ilk kez başıma geliyor doktorumuz bir damla şeklinde temizleme solisyonu yazdı ama fayda etmedi var mı öneriniz
Rabiamhmt Ysm2019 karbonatlı suyla her emzırmede onun agzını ve kendı gogsunu sıl twmızlenecektır bnde oyle yapıyorum
Gzdzeynep Ysm2019 emzik ve biberonları her kullanım öncesi sterilize edin. Günde üç dört defa karbonatlı suyla ağız mendilini batırın suya ağzının içini silin ve sizin meme ucunuzu da silin biz bu şekilde geçirmiştik pamukçugu.
Seseff Ysm2019 doktor onerisiyle bir süre karbonatlı suyla temizledim sonuç alamayınca doktorum mikostatin ilaç yazdı bir kaç gün içersinde geçti sizde doktorunuzun önerisiyle alabilirsiniz
1042021 Memeni emziği ve bebeğin ağzının içini ılık suyun içine bir yemek kalığı karbonat koy onunla sil sabah akşam ama tek bebeğin ağzı yeterli değil ağzına alğidığı herşeyi sil ve steril et emziğini biberonunu
Hulyasya Emzik Biberon gögüs ucu her kullanm öncesi mutlaka sterlze edin ve mikosatatin diye bir ilaç var onu alın arada krbonatlı ılık su ve temiz bir bezle silin
SalEz Ysm2019 Ben karbonat kullandım ılık suya karbonat döktüm sonra emziği ona batırın veriyordum bir de ağzını karbonatlı su ile sıkıyordum
Yeniaanne Ysm2019 sıcak içtiğinde de olur ben doğumdan beri sıcak çay bile içmedim olmadı çok şükür ha alakası yok diyorsanız siz bilirsiniz ben bildiğimi söyledim