Ayazz444 Oğluma bugün evolvia mama aldım acaba nasıl bi mama bilgisi olan bebeğine verenler memnunmusunz
EzgiDuru Ayazz444 ben 3.5 aylikken basladim ya 3.5 ay cocugum kaka yapamadi evolvia basladim kaka yapmaya basladi o yuzden ben asiri memnunum 🤣🤣
Durununannesi11 Ayazz444 çok güzel bi mama canımm doğduğundan beri kullanıyoruz çok memnunum bu ay bir kaç mama denedim ama yine evolviyaya döndüm diğerileri kabız yaptı
Sumert Ayazz444 doğduğundan bu yana nerdeyse hep evolvia kulladık çok güzel yaradı bebeğime kiloda aldırdı hiç kabızlık sorunu yaşamadık
Durununannesi11 Ayazz444 mamayı nerden aldınız bidr onu sorbilirmiyim interntten falanmı yoksa marketten mi
Durununannesi11 Ayazz444 eczaneden nekadara alıyosunuz bn internettwn alıyorum aldıpım sitede tükenmiş o yüzden sıruyırum
NaimeYilmaz 6 ay kullandım. İlk başladığımda 65tl idi😊 internetten en ucuz siteden alabılıyorum mamalarını. Kargo kapıya gelınce tarihine ve kapalılık durumuna bakıyorum.
Durununannesi11 Ayazz444 400 grmı sanırsam ben ünternetten 800 grmını 86 90 arası alıyorum çom veriyosunuz haberiniz olsun 😉
Emine Ayazz444 güzel bi mama oğlum 14 aylık baştan beri evolvia kullanıyoruz kilo alımı iyi kabız yapmadı