EfeTusemElif Kizlarr 1 aylk bebegimin surqtinda yogn bi sekilde isilik cikti napmaliyim nasil gecerrr
Gif EfeTusemElif isilik mi yoksa toksik eritem mi ondan emin olun öncelikle bence.Çünkü bebeklerde ilk üç ay toksik eritem olma ihtimali çok daha yüksek
anayimbennana EfeTusemElif en güzeli bol bol yıkamak ve terlemesini önlemek ardından da güzel bi nemlendirici kullanın mustela gibi
Bebegimm1 EfeTusemElif ustunu kat kat giydirmeyin terlememesine òzen gosterin cildi hava alsın terlediginde duş yaptirin eviniz serin olsun hakiki gül suyu iyi geldigini soylemislerdi burda.benm oglumda isilik vardı hic bir sey sürmedim evimi serin tuttum ustunu tek kat biraktım gunde 2 3 kez duşa girerdi suan isilik falan yok
Snb48 EfeTusemElif en iyisi dalinin sabunu bide babası öpmesin sakallı bıyıklı birisi öoünce oluyor genelde yüzünde
bktss doktorum bol bol dus aldır demişti bana, krem falan yok isilik için demişti, gözenekleri kapatıyor sanırım kremler, ama sudokrem diye birşey duydum iyi geliyor diye sürdüm gerçekten geçirdi, nemli bölgede yaşıyorsanız oluyor genelde isilik