Zalimsin Ateşim 40.1 ama iyi hissediyorum otobandayız hastane yok biraz üşütmüştüm şuan hastane arıyoruz neden ateşim bu kadar yüksekken ben iyiyim 8 gün önce biontech 2. Doz oldum alakası olabilir mi. Ateş ölçer doğru bu arada kızım ve eşim normal çıkıyor
Deletedmom_29 Zalimsin geçmiş olsun üşüme de mi hissetmiyorsunuz? Tüyleriniz diken diken değil mi? Ben ateşimi genelde üşüme ile hissederim 37′yi gecince üşüme ürperti geliyor
seydaac Zalimsin test yaptırım mutlaka. Ben de 3 hafta önce 2.doz aşımı oldum. Bugün pozitif olduğumu öğrendim.
Zalimsin seydaac test yaptırırız ama Bilecikten vana yola çıktık şuan sağımız solumuz bozkır, bulursak uğrayacağız ama pozitif çıkarsam nerede kalıcam kafam karıştı
seydaac Zalimsin ay Allah yardımcınız olsun ya çok zor. Biz de mersin den İstanbul a gelmiştik. Benim kalp tedavilerim için. Onlar da ertelendi şuan 😔 inşallah covid değilsinizdir.
Zalimsin seydaac inşallah aslında soğuk almoş olabilirim çünkü ben hemen faranjit oluyorum sesim gidiyor geçen eşim soğuk demesine rağmen atletle uyudum duştan sonra gördüm günümü
Zalimsin BalarisiYusra kızıma göre sıcak ama daha iyi hissediyorum benzinimiz bitti şansa hiç bir yer yok saatlerdir ne tuvalete ne yemeğe kavuşabildik yanlış yola girmiş eşim şimdi yol yardım gelip benzin verecek bize ondan sonra yola devam adanada hastaneye giricem diye umut ediyorum