Balarisi_melisEla Hanimlar 3 ay 20 günlük bebeğimin kakasinda kan var neden olmuş olabilir başına Boyle bişey gelen var mi çok tedirgin oldum
FatimaOmar Balarisi_melisEla bir yerde duymusdum sicaktanda ola biliyormus Birde en onemlisi mama veriyorsaniz sute karsi alerji olmasidir doktora goturun muhakak alerjik mama tazicaktir
Cigdemce Balarisi_melisEla kuzum gürültülü kaka yeşil renkli kaka falan varsa alerji olabilir. Bugün sordum doktora kakası yeşil dedim. Eğer kan ve mukus olursa gel dedi. Inek sutu alerjisi olabilir dedi. Bende şüpheleniyorum ama kan ve mukus hiç olmadi bizde.
KaderturanAlp Emziriyosanız eğer alerjik birşey yediyseniz anne sütüyle bebeğe geçer bıda kalın bağırdakta iltihap oluşturur hafif bi kan gelir kalasından
Balarisi_melisEla KaderturanAlp zaten çok alerjik bi bünyesi var ama 1 hafta önce idrar tahlili vermistik eğer Bisey olsa o zmn cikmazmiydi iltihap felan olduğu
Balarisi_melisEla FatimaOmar emziriyorum tam 1 hafta önce isal diye özel hastanede idrar tahlili yaptırdık herhangi bişey cikmadi temiz di sonuçlari
Cigdemce Balarisi_melisEla idrar değil geita vermeniz gerek. Kaka da mukus var mı kan var mı ona bakıyorlar.
Balarisi_melisEla Cigdemce evet kakasini sürekli gürültülü yapiyo ve ishaldi gecen hafta götürdüm maflor damla kullandık geçti Damlayı bırakınca 2 kere fistik yeşili kaka yapti ama hemen geçti😔
Ruyaninannesi Balarisi_melisEla benim bebeğimde de oldu tahlil yaptırdık gizli kan ve enfeksiyon a baktı doktor birşey çıkmadı ama bana diyet verdi süt diyeti . Alerji olabilir dedi . Gürültülü kaka geçmeyen pişik ciltte döküntü falan var mı? Kakası nasıl mukuslu mu?
Balarisi_melisEla Ruyaninannesi kakasi mukuslu ilk.defa kan geldi ve hiç pişik olmazdi bugün hemen bezi değiştirdiğim halde kizarmıstı
Cigdemce Balarisi_melisEla benim kide gürültülü yapıyor kakası genelde sarıya yakın yeşil. Ama ben süt ürünleri olabildigince tüketmemeye çalışıyorum. Doktor teşhis için kaka da kan olması gerek diyor. Muhtemelen sizinki alerji. Alerji doktoruna randevu alın içiniz rahat etsin.
Ruyaninannesi Balarisi_melisEla büyük ihtimalle süt alerjisi . Bide başımıza bu çıktı ya alerji testlerine de güven olmuyormuş bu aylarda .
Balarisi_melisEla Ruyaninannesi doğduğundan beri zaten hastanelerdeyiz her hafta bişey çıkıyo artık para yetişmiyor valla hastanelere ilaçlara😔
Ruyaninannesi Balarisi_melisEla çok iyi anlıyorum seni bende ilk kez anne oldum hapşırsa hastaneye götürdüm insan tedirgin oluyor gerçekten tecrübesizim bide . Ya biz küçükken böyle şeyler yoktu şimdiki çocuklar havadan nem kapıyor ve çeşit çeşit şeyler çıkıyor. Doktorumuz demişti zaten alerjik bir bünyeye benziyor diye
Balarisi_melisEla Ruyaninannesi büyüklerimiz de hep öyle diyo gerçekten biz nasil büyümüşüz ya bizede 1,aylıkken alerjik bi bebek olucak demisti egzama ve reflusu vardi