seydaac mihrosum biontech oldum 2 doz. 2.dozu 3 hafta önce oldum. Bugün covid pozitif olduğumu öğrendim. Ama çok çok hafif geçiyor. Sadece burun akıntısı ve çok hafif ateş var.
Ebruli101 mihrosum Bende bir türlü karar veremeyenlerdenim🤷 Biontech ağrı vs yapıyor diyorlar sinovac etkisi az ,karar veremedigim için bir türlü Randevu alamadım 😁
Deletedmom4444 2 doz sinovac olanlara tekrar asi tanimlanmis.Biontech olmalari gerekiyormus bende anlamadim bu isten birsey ya
Mom9870 mihrosum sinovac oldum bende siz hangisini yaparsınız bilmiyorum, hiç yan etkisi de olmadı çok şükür.
Deletedmom4444 Mom9870 Of bende bilmiyorum twitterda gordum bugun.Bide gecenlerde saglikcalisani arkadasim biz biontecde olacagız dedi. Bende sinovac dusunuyorum hala dusunuyorum 🤔🤔
uykucukoala Mom9870 annemlere mecburi tuttular biontech oldular üçüncü dozu sağlık ocağında öyle yapmışlar
Wanderlust mihrosum sinovac malesef koruyuculugu kendine kadar o yuzden biontech oldum bana bulassa bile evladima gecmesin bulastirma orani cok dusuk. Ayrica sinovac olanlara 3. Ve 4.doz biontech oneriliyor bu da sinovac tercih etmeme sebeplerimdendi.
Deletedmom4444 Mom9870 Mecbur olcaz aha okul basliyor gorumceme yapmamislar eger riskli iste calisiyorsan 6 ay eger evdeysen 1 yasini bekle die 🤔🤔
seevika mihrosum ben biontech oldum az önce haberlerde gördüm sinovac olanlar yurt dışına çıkmak için 2 doz da biontech olması gerekiyomuş 🤦♀️
MatmazelDeniz mihrosum ben biontech vuruldum iki doz sukur hic bir yan etki yasamadim kol agrisi bile yasamadim😊
BihterZiyagil Biontech 2 doz oldum, doktorum sütle bebeğe antikor geçtiği için önerdi. 0 yan etki çok şükür, kolum bile doğru düzgün ağırmadı 😎