Eysar Kizlar kızım bir hafta sonra bir yaşında olucak mama + yemek gidiyoruz ama herzaman yemek yemiyor mamayida aralıklı redediyor Pınar devam sütü kullanan varmı zararı olur mu acaba günlük bir biberon versem icermi onuda bilmiyorum ama
Cansu03072020 Eysar bizde ayni şekilde mama yemek devam geldik bugüne kadar suanda 13 aylık oğlum ve 1 aydır pınar devam sütü veriyorum her gün 180 cc kadar içiyor. Balli verdiğin oluyor keciboynuzu tozu ile verdiğim oluyor
annekuzusuuuu Eysar ben 1 yaşına girdiğinden beri pınar devam sütü iciriyorum mamayı kendi bıraktı hiç bir sıkıntı yaşamadık şuan 17 aylık zaten gün boyu biz ne yersek onu yiyor bi gece yatarken çok az iciriyorum cici bebe katip
Eysar Cansu03072020 Bende aldım biraz önce ballı değil normal olandan ballı görünce alerji felan yaparmi diye kararsiz kaldım ama öylemi alsayd acaba nasıl yapıyorsunuz içine birşey katiyomusunuz ısıtma mi kaynatiyomusunuz yardımcı olur musunuz bugün yapacağım gece beslenmesine
Cansu03072020 Eysar pınar devam sütünü aliyorum 180 cc biberonda ayarlıyorum cezvede içeceği şeklinde ısıtıyorum ilk günlerde sade verdim sonra içine 1 tatlı kaşığı bal koydum sonra ki gün keciboynuzu tozu koydum severek içiyor benim oğlum umarım sizin bebisdicer
Eysar Cansu03072020 Keçi boynuzu tozu aktardan sağlıklı olurmu yoksa ev yapımı yerlermi güvenli varmı aldiginiz bir site