Flamingom Hiç kullanan var mı nasıl oluyor bir türlü bulamıyorum. Kruvaze yakalar açılıyor yada gömlek arası rahatsız oluyorum. Çocukla rahat olalım
Candy1907 Flamingom şeffaf olduğu için pek görünmez. En fazla şeffaf askilar gibi parlaklık olur görünürse
Flamingom Candy1907 bende kruvaze yaka için almayı düşünüyorum ama çok pahalı geldi ama dikmek vs istemiyorum
Candy1907 Flamingom pahalı gibi ama sayısı fazla, bir de sürekli kullanılacak bir şey değil. O yüzden uzun süre dayanır diye düşünüyorum. Bir de bölüp kullananlar varmış, kıyafete göre ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Flamingom Candy1907 evet oydu başka marka bulamadım. Yorumlarda görselden farklı ürün geldi yazıyordu. O yuzden güvenemedim
Zeynepazram Bu postu görünce internetten baktım çift taraflı bant kullanan cok kadın varmıs cıkarırkende sac kurutma mak. İle ısıtıp cıkarıyolarmıs veya yag ile https://www.suslusozluk.com/soru/dekolte-bant%C4%B1-alabilece%C4%9Fim-bir-yer-marka-bilen-var-m%C4%B1
Flamingom Zeynepazram benim anladıgım normal kırtasıyelerde satılan cift taraflı bant kurutma ile çıkıyor.
Candy1907 Flamingom denenebilir ama önce eski bir kıyafette denemek lazım. Mobilyalarda yapışıp kalıyor, çıkarmak için uğraşmak gerekiyor. Kıyafette kalırsa sorun olabilir. Tenden ısıtılarak çıkıyormuş ama kumaşta nasıl olur acaba