Efem123 Kizlar anosunu duydunuzmu bebeklere veriyolarmis uyuması için bikac akrabm veriyormuş annemde arada söylüyor bilgisi olan varmi
PortakalliKahve Efem123 bende biliyorum papatya,rezene,anason veriliyor ama nasıl verildiği hakkında bilgim yok. Bilen biri çıkar elbette
melike5461 Efem123 anason çayı verenler varmış evet ama 6 aydan önce verilmiyomuş. Birde anasonun pek etkisi olmuyomuş rezene çayını verip fayda gören çok anne okudum
Minikkuzum1999 Efem123 doğduğu günden beri veriyorum canım şimdi 8aylik yine veriyorum ara sıra hiç zararı yokk
Beyzasmom Efem123 yani ilk aylarda bebeğimi uyutuyodu baya ama sonra çok fayda etmedi bi deneyin isterseniz
biradamavisi Minikkuzum1999 doktorunuza sordunuz mu zararı yoksa bende vermek istiyorum benim oğlum da gündüz çok az uyuyor
Minikkuzum1999 biradamavisi Tabiikide doktorun önerisiyle verdim bebeğime yaptığım da bende bir çay bardağı içiyorum. Ki benimde yediğim bişey varsa bebeğime sütten geçmesin diye
Dilaylaa Vermeyin sakin bebeği uyusturdugu için uyuyor bebekler . Rakı yapılan şeyi bebeğe niye veriyorsunuz cok zararlı anason dozunu ayarlayamazsiniz felan hiç bulaşmayın. 😐