Arzuorhan Kızlar 21 aylık oğlum var bir haftadır birsey yediremiyorum çok üzülüyorum 😔 ne zaman yemeği görse kaçıyor ağlamaya başlıyor yememek için .nasıl bas edecem bu durumla çok üzülüyorum zayıfladı iyice acaba iştah şurubu felan mı alsam ☹️
melike5461 Arzuorhan Ocean kullan canım içinde balık yağı vitamin mineral ve iştah açıcı özelliği var. İçeriğide temiz ben çok araştırdım ve kullanan annelerde çok insallah düzelir..
pent93 Arzuorhan İştah şurubundan ziyade balık yağı öneririm hem sağlıklı gelişim için çok gerekli hem iştah açıyo biz easyfishoil kullanıyoruz çok memnunuz
Arzuorhan NehirHaticeArican doktora mu yazdırdınız acaba yoksa eczaneden mi aldınız bir de hangi marka ve iştahı açık mı . Kusura bakmayın biraz fazla oldu sorum ama çok bunaldım ☹️
NehirHaticeArican Arzuorhan Evet cnm doktor yazmıştı ocean balık yağı sarı uzun bı kutuda kral şakir resmi var hatta resim atmaya çalıştım atamadım faydasını da gördüm şükür
Arzuorhan melike5461cok teşekkür ederim eczaneden mi aldınız yoksa internetten mi getirttiniz acaba canım
Arzuorhan NehirHaticeArican bende gideyim doktora olmazsa yazmadan da alırım yeterki düzelsin artık psikolojim bozuldu inan ki ☹️