Aizat Ben bittim 😥 artık gucum kaldami hiç , çoçugum 56 çok agliyor çok huzursuz hiç aglamadigi zaman olmuyor emse bile agliyor , kan test yaptırdık temiz çikti idrar testi yapti o da temiz idarar kultur oda temiz gazında çıkartio en son alerji dendi diyeteyım 12 gundur hiç gelişme yok gitmedigim doktor kalmadi ozelden başladık ozel muayneheye gittik hiç gelişme yok en donda reflu dendi 1 haftadır tedavi goruyoruz gelişme yok bugun şimdi gine gitcem , yemek yemeye vaktim yok kocamlada tartişmaya başladık napcam bilmiorum kolikta dendi arabaya gezdiriyorum yok olmuyor çok huysuz
Ozgeruya Aizat 1 yaşındayız coklu besin alerjimiz var gluteni zorla duzelttik simdi tavuk etinde cebellesiyoruz bi açıyoruz bi kapiyoruz
Esra3775 Aizat makarna tek bir markada yasak değil. Ekmek te maya var onu deneyin . Unu deneyin var mi diye . Cok ağlıyor ise kesinlikle yediğiniz birseye var . Allah im tez zamanda biter inşallah yaaa
Esra3775 Aizat çok gecmis olsun hangi meyveleri yiyorsunuz . 3 gün kuralına uyarak devam edin . Bende sizin bebeğiniz gibi iken doktora başladım. Suanda 5 buçuk aylık diyet açıyoruz. Hangi şehirlerimiz bu arada
ikiyigitannesi Aizat yumurta,glüten,dana eti,kuzu eti, üzüm,kayısı,şeftali,tahin,susam,kimyon,sarımsak,zeytin,bunlarida gözden gecirin
elif_2011 Milagrosoreiro genelde nelere alerjiniz vardı hepsi gectimi benim bebeğim bir yaşında henüz geçmedi alerjileri çoklu gıda alerjisi ve atopik egzaması var
Milagrosoreiro Aizat Daha çok çok küçük.Mutlaka gözden kaçırdığınız bişeyler vardır.Yediğiniz makarnadan ekmeğe kadar dikkat etmeniz lazım.Tahin,susam,çilek vs bunlarda alerjik besinler.Bence alerji doktoruyla devam edin
Aizat Milagrosoreiro sadece yediklerim patlican patataes her gun ayni yemek korkuyla bogazima zaten hic birşey geçmiyor her gun 1 tane incir , 68 kilodan 62 duştum 20 gun içinde 🙁
Esra3775 Aizat bol bol su iç. Ben i dönem sadece marul ve ekmek yedim . Sonra zaten doktor ile diyeti açmaya başladim. Geçiyor o günler rahat ol bebeğine geçiyor senin huzursuzluğun
Esra3775 Aizat patates yediğim gün kizartmasini kan gördüm ben hep uzun bi süre onu da yemedim. Sonra 1 gün yeyip bir gün yemedim çok şükür gecti. Anne buluyor her neye alerjisi varsa doktoru biz oluyoruz resmen bebeğin
ikiyigitannesi Aizat 67den 55 kiloya düştüm 1 günde 3 kilo verdigimi bilirim çok zor Allah yardimcimizolsun