minnosvetontis OyaGny bebeklerin en sevdigi tarhana gercekden icinde baharat yoksa tadimlarda bittiyse corbalara gectiysen en guzeli ev tarhanasi bayilarak icer 🥳 icine az da ben peynir koyuyorum nefis oluyor benimki 1.5 ysinda hala bayilrak icer
Aryemus_3 OyaGny Neden sakıncalı olsun ki tadımlardan sonra verdim kendi yaptığım tarhanayı 16 aylik şimdi başından beri en sevdiği şey anasının yaptığı tarhana 😉
OyaGny Atamom16 domates 1 yaşına kadar yasak ya canım tarhananın da içinde var acaba sıkıntı olur mu diye 😰
Aryemus_3 OyaGny Ben ilk yaptığımda domatesini az koydum nolur nolmaz diye diğer malzemeyi fazla koymuştum
semaahmet OyaGny Vallahi kuzum o alerji yapmadı ama dometsi in kendisi alerji yaptı üç gün kuralı yap az az ver baktın bişey olmuyo verirsin ben öyle yapmistim
Enfalmina OyaGny bende içinde domates olan tarhanadan veriyorum ekşi değil benim verdiğim tarhana çok güzel oluyor azda sarımsak rendeliyorum tereyagıda koyuyorum çok seviyor bi sorun olmadı
uykucukoala Kızlar bana gülmeyin ama size bişey soracağım bana bu tarhananın tarifini verebilir misiniz bizim buranın tarhanası farklı ve ben onu sevmiyorum (maraş tarhanası)