gizemhifanur Lekelerini çıkaramıyorum çok sevdiğim bikac tane var giydiremiyorum lekeli diye. Şimdi minoris kullanıyorum anında çıkıyor ama önceden kalan lekeleri nasıl halledebilirim bilgisi olan var mi
GoGirl gizemhifanur yikanip bir de utulendiyse eski lekenin cikmasi cok zor ama basaran varsa ustte kalsin
melike5461 gizemhifanur Beyaz sabunla denedin mi canım ? Çıkmazsa aspirin leke çıkarıcıda deneyebilirsin
Srhtzlyh gizemhifanur öncekileri bilemem ama yeni olanlar güneşte kuruyunca geçiyor cidden banada kuzenim söylemişti. Makinadan bazen zıbınların beli sarı lekeli olarak çıkıyor. Güneşte kurutuyorum kaybolmuş oluyor
gizemhifanur melike5461 hiç denemedim şimdi lekelendiği an iki fis fis sıkıyorum hemen çıkıyor minioris le kalmış lekeye yapmadım hiç
Zeyosum5896 Bende burda bekliyim valla o kadar markaya bir seferlik giymiş leke olmuş var ki aşırı uxuluyitim o kıyafetlere önerinizi bekliyorim😄😄
Eysar gizemhifanur higjenik diye bir ilaç var leke çıkarıcı 101 de oluyor sorarsanız küçük kutuda fırçalı hep onunla çıkarıyorum