Fatmagul6543 Kızlar bebeğim emerken uyuyup kalıyor uyuyunca ne kadar denersen deneyeyim gazıni kesinlikle cikaramiyorum buna çözüm bulabilen varmı uyurken nasıl cikarabilirim ağzından
anayimbennana Fatmagul6543 benimde bebeğim öyle bazen çıkarıyor bazende çıkarmıyor çok da üstelemiyorum 10 dk vuruyorum sırtına emzirdikten sorma uyusa bile zaten devam ediyor uyumaya sonra da çıkarmasa yatırıyorum her zaman illa çıkmaz ki🤷🏼♀️
614408eoa Fatmagul6543 kızm gazlı bi bbek degldi mamasını yedirirdm dalardı uykuya cıkamaya calıssam ya uyanırdı aglrdı yada cıkmaz dı bende brakmıstm
Sevene Fatmagul6543 valla ben uyudugunda gazını çıkartmadan yatırıyorum yoksa uyanıyor yine meme istiyor garip bi döngü oluyo özellikle gece uyuyunca bırakıyorum 10 günlük bebeğim
Fatmagul6543 anayimbennana çıkarmadan yatirinca uyanınca çok ağlıyor kıvranıyor gazlı bir bebek bizimki yani uyanikken hep çıkıyor
Sehertosunn Fatmagul6543 benimde öyleydi bende 10 dk pit pit vururdum yatırırdım sonra zTen gaz onu rahatsiz etse geri uyanırdı. Rahat uyuyosa karismazdim. Ama uyanik oldugu zamanlar mutlaka çıkarın zamanla bağırsaklara inermis o gaz.
anayimbennana Fatmagul6543 bizimde bebeğimiz çok gazlı zaten sıkıştırınca gazı kalkıyor ozaman tekrar vuruyorum sırtına çıkartıyor sonrada hemen pışpışlıyorum ve uyanıkken bizimkide muhakkak az da olsa çokta olsa çıkartıyor canım doktorun demedi mi uyuyorsa çıkarmaz zaten diye😊
12050478 Gazını çıkarmadan yatırdım çoğu zaman. Memede uyuyup gazını çıkarmaya çalıştığımda da uyanıp ağlıyordu böyle yaptığım için kaç kere acillik olduk birikmiş gazları maalesef mutlaka çıkarın .
Egeninincisi Fatmagul6543 bebeği omzunuza alıp sırtını saat yönünde ovalarsanız pat patdan daha hızlı şekilde gazını çıkarırsınız bizde öyleydi☺️
MatmazelDeniz Fatmagul6543 oglum 3aylik gündüz gazini çıkartıyorum iyice doymussa altini temizse veroyorum emzigi agzina uyjusu varsa uyuyor. Gece emiyor uyuyakaliyor gazini cikartirsam artik uyumuyor o yuzden emzirdikten sonra karismiyorum yatiriyorum sıkıntı yasamiyoruz şükür
Gokats2006 Vallahi bende bebeğimin gazını çıkarmaya çalışınca hemen gözünü açıyor. Baktım uyuyor çıkarmadan yatırıyorum